НАЙ-НОВИ:

(NF) Общи политики и някои различия са установили при разговорите днес „Има такъв народ“ и „БСП за България“

NF 16:02:31 24-07-2021
IS1601NF.007
парламент – „Има такъв народ“ – „БСП за България“ – среща

Общи политики и някои различия са установили при разговорите днес „Има такъв народ“ и „БСП за България“

София, 24 юли /Теодора Цанева, БТА/
Общи политики и някои различия са установили „Има такъв народ“ и „БСП за България“ при разговорите си днес в парламента за бъдещо управление. Това е само първа среща, разговорите ще продължат, обявиха от двете формации.
Уточнихме теми и политики, по които имаме припокриване, остават и някои различия, каза пред журналисти председателят на ПГ на „БСП за България“ Корнелия Нинова след срещата. Утре ще обсъдим на Национален съвет разговорите днес и, получавайки мандат, ще продължим разговорите, посочи тя. Разбрахме се, че разговорите продължават, това е само първа среща, допълни Нинова.
Това беше първа среща, на която ние изложихме вижданията си кои са най-важните неща, които трябва да се свършат в следващите месеци, да речем година и половина, те изложиха техните, каза председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов на отделен брифинг. Оказа се, че някои неща са общи и те са общи за доста партии, не само за нас или за тях, каза той след срещата с БСП. Имаме и разминавания по някои неща, имаме обща посока за някои неща, но различни акценти, с които може да не успеем да се стиковаме, но това са неща, които всъщност се решават след това в работните групи в самия парламент, посочи той. Хубавото от тези два дена е, че има обща посока на действие, заяви Йорданов.

/ИС/

Източник: http://www.bta.bg/ ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon