Любопитно

Обвиниха латино дивата Джей Ло в плагиатство

В музикалния свят често се случва певици неволно да облекат нещо, което и друга носи, да направят песен, която звучи като някоя друга. Тези случайности са възможни, но феновете обикновено ги приемат, като акт на копиране.

Преди дни се проведоха Американските музикални награди, на които пламенната латино дива Джей Ло представи новите си песни на сцената. Песните Pa’ Ti и Lonely, които са дуетни с Малума, се радват на сериозен успех, а за първи път бяха представени на живо на престижната церемония.

Феновете са забелязали, че облеклото и дори прическата на Джей Ло, както и осветяването, танците на стола поразително приличат на Бионсе и нейното сценично представяне на песента Drunk In Love по време на наградите „Грами“.

Дженифър Лопес направи много секси изпълнение заедно с Малума, но малко след шоуто им в социалните мрежи веднага започнаха да посочват приликите с изпълнението на Бионсе от наградите „Грами“ през 2014 г., където тя бе на сцената заедно с Джей Зи.

Лопес е облечена с прилепнал по тялото черен костюм, подобно на Бионсе, когато представяше песента Drunk In Love през 2014. Двете жени са и с подобни прически, имитиращи мокър ефект, а знойните танци на Джей Ло, включващи интересното осветление, допълнително напомнят на представянето на Бионсе, която включваше същия номер и на турнето си.

Все пак някои фенове смятат, че става дума за случайност, а други го приемат като комплимент към Queen Bее, както почитателите на Бионсе я наричат. От CNN са се обърнали към представители на двете жени за коментар, но на този етап няма официална позиция.

Тези, които защитават Джей Ло обаче припомнят, че Бионсе не е „светица“ и доста пъти в кариерата си е била обвинявана, че е копирала от други артисти, без да дава кредит или да е споменавала откъде е дошло нейното вдъхновение.

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Фермери искат създаване на гаранционен фонд

Искат диалог с Министерството на земеделието...

7 минути ago

Лято 2024: Без руски туристи, с румънски полицаи

Навсякъде проблемът е липса на кадри...

10 минути ago

В Англия твърдят, че знаят къде отива Клоп след края на сезона

Вероятно е да се върне в Бундеслигата...

22 минути ago

Оперират Алекс Николов, аут е от Лигата на нациите

Волейболистът страда от дискова херния...

38 минути ago

Бивш кмет на Дупница осъди прокуратурата

Той трябва да получи 28 000 лева...

51 минути ago

Изборите в РСМ: Какво ще дума Силяновска на Радев?

Заплахата с вето не била логична...

53 минути ago
image0 (9K)