Отива си модата по големите гърди, жените търсят друго

Доклад на Британската асоциация на пластичните хирурзи твърди, че големите изкуствени гърди вече не са на мода. В него се изнасят данни, че операциите за уголемяване на бюста са намалели с 23 % през 2014 година, подчертавайки тенденцията за по-малки, естествени гърди.

Наскоро британското издание на списание „Грация“ съобщи за увеличение в стягащите процедури и разговаря с пластичния хирург д-р Алекс Каридис. „Жените сега искат гърдите им да изглеждат по-стегнати, не по-големи, така че търсенето е на по-малки импланти, с които да се заменят твърде големите“, заяви д-р Каридис.

Козметичният хирург д-р Майкъл Прегър обясни, че жените търсят алтернативи на имплантите, за да постигнат перфектните гърди.

„Търсенето на процедури, които придават по-млад вид на гърдите, като мезотерапия и инжектирането на ботокс се търсят все повече“, обясни д-р Прегър. „Третирането на гърдите с ботокс бързо се превръща в задължителна процедура за клиентите ми. За по-малко от 30 минути тя повдига гърдите. По-безопасна и по-бърза е от уголемяването на гърдите, не остават белези и е напълно безболезнена“, казва козметичният специалист на звездите д-р Нирдош. „След скандала с френските импланти ПИП, жените търсят алтернативи за повдигане на бюста“, допълва д-р Нирдош.

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!