Парфюмът като профилна снимка от аромат за характера ви

Парфюмът е еквивалентът на профилната ни снимка в социалната мрежа, пише women.bg. Той може да разкрие неподозирани неща за нашата индивидуалност – дали сме душата на компанията, или предпочитаме да останем незабелязани в тълпата; дали сме смели и дръзки, или сладки и невинни; дали се изявяваме като предизвикателни съблазнителки, или предпочитаме да ни ухажват. Замисляли ли сте се какво казва за вас вашият любим аромат? Ако не, сега е моментът да разберете.

Мускусни аромати

Жената, която обича тези запомнящи се и тежки нотки на тютюн, кожа и мускус, напомня много на секс символите от ерата на „златния Холивуд”. Тя е мистериозна, любопитна и винаги една крачка пред всички останали. Привлича с острия си ум и директен език. Не е изключено да я видите с шикозен черен костюм, изискано допълнен от скъпа лисича кожа около врата. Вниманието ѝ трудно може да бъде привлечено от „алфа мъжкари”, защото обича да се чувства равна на мъжете, с които общува. Често този тип парфюми, особено в по-голямо количество, успяват да отблъснат не само „алфа мъжкарите”.

Флорални нотки

Тези аромати са създадени за жените, които се чувстват щастливи и свободни. Те са истинско олицетворение на своя парфюм, който понякога може да действа хипнотизиращо и опияняващо. В тяхната компания лесно ще се пренесете сред спокойствието на някоя цветна, благоуханна поляна. Стилът им на обличане в никакъв случай не е строг – за тях няма цветове табу, но всичко зависи от моментното им настроение. Мъжете трябва да бъдат нащрек с тези дами – макар да ухаят на нежна момина сълза, те могат да проявят „бодлив“ характер.

Свежест, свежест и пак свежест!

Ако сте сред почитателките на свежите ухания като лимонена трева, то вие сте очарователни и енергични. Компанията ви е високо ценена, защото винаги внасяте доза ексцентризъм и свежест, досущ като парфюма ви. На практика, целият ви живот може да бъде описан като прохладен летен бриз. Що се отнася до дрехите, за вас важи правилото „нося това, което ми е удобно и което ми харесва“. Просто не обичате да се чувствате притиснати и в това няма съвсем нищо лошо.

[ad id=“225664″]

Плодови екстракти

Приказливи, обичате да флиртувате и не приемате нищо твърде сериозно. Вие сте жената, която канят на коктейли и партита, за да задвижи нещата и да разведри обстановката. Без вас е някак празно! Отворени сте за другите и много доброжелателни. Безгрижието и закачливият ви темперамент могат да се усетят и в дрехите, които носите – те са пъстри, женствени, понякога много романтични. Предпочитаният тип сте за флирт, но внимавайте – рядко за голяма любов.

С дъх на класика

Вечните аромати като “Chanel No.5” винаги ще останат търсени от нежната половина на човечеството. Жената, която ще предпочете флаконче с аромат на нероли, е силна, самостоятелна и определено знае какво иска от живота. Повече от всичко цени класиката и фините неща – вечеря в хубав ресторант, екскурзия до Париж и не на последно място – истинските кавалери.

(Visited 8 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!