Премиерни заглавия по AXN през април

Освен хитовия „Бесни кучета“, който AXN предлага на феновете си още в първия ден от април, още два игрални филма ще бъдат излъчени за първи път в ефира на базовия канал през месеца.

Първи е екшън-трилъра на Джери Лайвли „Изкуството на войната 3“, който ще бъде излъчен на 16 април от 22:00. В третия филм за изкуството за воденето на война, агент Нийл Шоу има тайна мисия да попречи на севернокорейски терористи да се сдобият с атомна бомба. Когато нещата се объркват, Шоу попада под кръстосан огън и опитът му да спаси красивата помощничка завършва със скалъпено обвинение за убийство. Сега издирваният от службите Шоу може да разчита единствено на неопитния партньор и тайнствен помагач. Осланяйки се на бойните си умения и познавайки слабостите на противника, той трябва да оцелее сред корейските бедняшки улици и да намери терористите, преди те да са взривили бомбата по време на мирна среща на Обединените нации.

На 23 април от 22:00 Стивън Сегал е в ролята на майстора по бойни изкуства Тагарт, в екшън-трилъра „Срещу мрака“. В едно апокалиптично бъдеще на Земята, пируват жадни за кръв вампири. Група оцелели са попаднали в капан, затворени в болница. Тагарт е единствената им надежда, а той знае, че няма друго лечение освен смъртта. Сега е време за последната решаваща битка на човечеството срещу жадните за плът създания.

От 13 април, всяка сряда от 21:15, AXN Black започва излъчването на високооктановия сериал „Скорпион“, вдъхновен от истинската история на ирландеца Уолтър О’Брайън, човекът с един от най-високия коефициент на интелигентност в света. На 13 години той се явява на IQ тест и събира 197 точки, които надхвърлят резултата на Айнщайн. През същата година компютърният гений успява да хакне компютърната система на НАСА. По-късно е посрещнат от САЩ с виза EB 1-1 за „изключителни способности“, каквато е била предоставена и на Айнщайн. Брилянтният му ум и технологични умения помагат в определянето на заподозрените за бомбения атентат по време на Бостънския маратон. Той споделя, че е помогнал на ФБР да се фокусират върху братя Църнаеви.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.