Рачков е аут като водещ – любовна интрига разтури отношенията с Халваджиян

Димитър Рачков няма да бъде водещ на десетия юбилеен сезон на „Като две капки вода“, а продуцентът Маги Халваджиян не пожела да изясни подробности около новината.

Рачков отново ще бъде заменен от своя колега Герасим Георгиев – Геро, който води и „Маскираният певец“. Причината за разтурване на дългогодишното партньорство между Халваджиян и Рачков била любовна интрига – шушукат приближени до двамата. Напрежението е започнало още покрай раздялата на Димитър с Мария Игнатова. Бившите любовници бяха изключително близки приятели със семейството на Маги и жена му Кремена. След като Мария и Митко скъсали, актьорът си позволявал да говори по неин адрес, с което разгневил продуцентът.

Миналата година когато Рачков отпразнува рождения си ден с куп приятели, Маги не бе забелязан сред гостите. Арменецът не бил очарован от избора на нова половинка в живота на комика. Всеизвестно е, че от месеци насам той споделя постеля със  силиконовата плеймейтка Анита, която е с 26 години по-млада от него и може да му бъде дъщеря. Докато част от роднините на Халваджиян и колеги се сприятелили с нея, Маги не искал  да е приятел на блондинката нито в Интернет, нито в живота.  През октомври той си позволи да изкоментира Рачков по време на събитие, на което фенове им задаваха въпроси.

„Ами в падение си сега! Какво да правим? Възходът ти беше преди няколко месеца“, коментира Халваджиян, с което наля още една капка и в без това пламналите отношения между бившите приятели, пише „Ретро“.


image0 (9K)