Как да преодолееш раздялата според зодията

Ето как да се справите с раздялата според зодията си:

Зодия Овен – продължавате напред по-бързо от повечето хора. Винаги трябва да имате последната дума, така че бившият ви да знае точно какво е изпуснал. След като сте казали каквото имате за споделяне, забравете и продължете напред.

Зодия Телец – представителите на тази зодия мразят промените, така че преодоляването на бившия ви ще отнеме време. Ще спрете да мислите за него, когато откриете нова тръпка или поне някой по-интересен. Това отвличане на вниманието ще ви се отрази добре – ще насочите вниманието си върху новия човек вместо върху бившия си.

Зодия Близнаци – приятелите ви се нуждаят от малко почивка от анализа ви след раздялата. Ще обсъждате всеки детайл в груповия ви чат седмици наред, но това е просто вашият начин за изцеление.

Зодия Рак –  поддържате емоциите си в движение като приливите и отливите в океана. Това означава да излизате с компанията всяка вечер за коктейли и караоке. Вашето разбито сърце трябва да продължи напред.

Зодия Лъв – шопинг терапията е вашият най-добър приятел. Всъщност можете дори да похарчите доста, така че запазете касовите бележки под ръка. Но преди да установите нов бюджет, купете си нещо скъпо и луксозно, което да поправи сърцето ви. Заслужавате подарък от най-големия си фен – себе си.

Зодия Дева – единственият начин да преодолеете разбитото сърце е с допълнителна грижа за себе си. Подарете си масаж, йога клас – каквото е необходимо, за да забравите бившия си. Погрижете се за себе си за промяна!

Зодия Везни – не си позволявате да почувствате истински разбитото си сърце, защото продължавате напред много бързо. Вероятно вече дори имате друго възможно гадже като план Б. Просто се уверете, че всъщност наистина харесвате този нов човек.

Зодия Скорпион – доста емоционално интензивни, терапията с дълги разговори ще ви помогне да разберете къде се е объркала връзката и ще ви даде представа как да продължите напред. Скоро ще започнете да срещате по-нова и по-добра версия от бившия си.

Зодия Стрелец – не се спирате много на миналото, което прави разделите прости. Ще продължите напред и никога няма да погледнете назад. Помогнете на личното си израстване, като експериментирате с нови хобита, пътувате и се срещате с нови хора.

Зодия Козирог – след раздяла искате да си направите почивка от новите запознанства и срещи и да се фокусирате върху себе си. Като отвличане на вниманието от болното си сърце, вие влагате цялата си енергия в кариерата си. Когато получите мечтаното повишение, можете мислено да благодарите на бившия си.

Зодия Водолей – когато една връзка свърши, всичко е напълно приключило за вас. Ще блокирате бившия си от телефона, социалните мрежи и живота си. Никога няма да си позволите да мислите за него отново. Ако го видите, ще се държите така, сякаш дори не го познавате.

Зодия Риби – когато се съмнявате в нещо, вие се обръщате към мистичното. Това означава да попитате картите таро, астрологията или някой медиум, за да придобиете яснота за миналото и бъдещето. Мисълта, че отново ще намерите любовта, ще ви даде увереност да продължите напред.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.