Ресторант „Нашенци” е вашето място!

Ресторант „Нашенци“ привлича своите клиенти с качество, разнообразно меню и конкурентни цени

Ако се чудите къде да хапнете вкусно през кратката обедна почивка или търсите уютно заведение за романтична среща или купон с приятели – ресторант „Нашенци” е вашето място.

Намира се в самия център на Стара Загора – на бул.“Митрополит Методий Кусев“ №9. Ресторантът отвори врати на 6 януари тази година и за кратките шест месеца успя да се утвърди като едно от най-реномираните заведения в града.

С какво привличате клиентите? – този въпрос зададохме на управителя – Стефка Няголова – млада, енергична и талантлива личност с усет към ръководенето на екипа и тънкостите на ресторантьорството.
– На първо място залагаме на качеството. По отношение на продуктите – работим само с пресни и висококачествени суровини. Разнообразното меню, което да задоволява всички вкусове, конкурентните цени, както и индивидуалният подход към всеки клиент, също са част от формулата на успеха.

Ресторантът предлага разнообразие от салати, супи, месни и безмесни предястия, ястия от свинско и пилешко месо, риба, пасти и пици, както и оригинални десерти, които се приготвят на място. И всичко това – аранжирано с вкус и поднесено с усмивка.

„Нашенци” разполага със зала и градина с по 60 места. Градината е оборудвана с широкоекранен телевизор, за да могат посетителите да следят любимите си спортни събития в приятна обстановка.
Тук могат да се организират рождени дни и семейни тържества по различни поводи.
Освен богато обедно меню, ресторант „Нашенци” предлага и друго улеснение за своите клиенти – разнообразие от фамилни пици с доставка до вашия дом или офис.

Имате избор – да посетите ресторант „Нашенци“ или да поканите „Нашенци“ вкъщи.

Адрес: гр. Стара Загора, бул. „Митрополит Методий Кусев“ №9
Тел. 0885 162 427

Може да откриете ресторант „Нашенци“ и във Фейсбук ТУК


image0 (9K)