НАЙ-НОВИ:

Руническа магия

Преди дни се видях с моя състудентка и близка приятелка, която след завършването ни замина за Москва и живее там. Не е омъжена, има сериозен приятел, с когото живеят.

Той е успешен руски бизнесмен с крупно финансово състояние. Тя се занимава с маркетинг и износ на фирмата му за чужбина, включително и за България. Изненада се да ме види в състоянието „безработна“ и дори реши, че се шегувам. Разказах й накратко за последните месеци от живота си и за съмненията ми защо се случи това с мен. Накрая възкликна: „Завиждат на успехите и постиженията ти! Това е! И при нас в Русия е често срещано. Дори бизнесмените си поръчват взаимно магии за провал и неудачи в бизнеса и личния живот. Руските магове имат платежоспособни клиенти.“ Разказа ми за срив в бизнеса им и за куп неудачи, включително и здравословни, връхлетели приятеля й. След лекарите стигат и до маговете като последна „инстанция“. Разбират, че на приятеля й е поръчана магия за разрив в бизнеса, като интересното е, че магията се оказва руническа. Твърди, че от няколко години руническата магия била „мода“ в Русия, понеже бизнесмените и олигарсите се страхуват да консумират храна и напитки на чуждо място. Така стигат до известен руски маг, таролог и специалист по руни, до когото се допитват много руски предприемачи и индустриалци за разширяване на бизнеса си. Той прави енергийно обследване на приятеля й и потвърждава казаното от екстрасенс, че му е направена руническа магия. Разваля я, защото и той може да прави руномагия. След развалянето им дава руни за защита.

Постепенно бизнесът им се възстановява и в момента, по думите й, разширението е почти три пъти, преди да го потърсят.

И тя, и приятелят й са се сдобили с лични комплекти дървени руни, носят ги със себе си и ги ползват ежедневно както като инструмент за защита, така и за да получат отговори на въпросите от деня или бизнеса си. Формулите, които ми даде, са в снимките, които ти изпращам приложено. Разгледах ги внимателно. Изглеждат интересни като комбинация от руни и фигури, които образуват. Поразрових се и открих сайта на този специалист по руни. Факт е, че някои от руническите формули, които тя ми даде, са същите като тези от сайта му и могат да се изтеглят свободно оттам.

Въпросът към Алена:

Моля те, тълкувай значението на тези формули. И ми кажи какво да правя с тях сега? Да ги използвам ли? Първоначално си помислих, че тя прави непоискано добро. Но връщайки лентата на разговора ни назад, установих, че аз в отчаянието си й казах, че съм готова даже да замина за Русия.

Мога ли да си направя автомагия с тези руни? Мисля, че ако не ми помогнат, поне не биха ми навредили.

След срещата си купих стъклени руни, които да използвам за самозащита и като оракул. Първата нощ ги поставих под възглавницата си и спах върху тях. На следващия ден зададох въпрос към руните относно работата ми и дали ще получа покана за разговор от мястото, където кандидатствах.

Алена отговаря:

След всичките магически хубавини, носещи пари и професионален просперитет, с които те е омаяла твоята позната, защо искаш и моето мнение? След като си готова дори за Москва да заминеш, въпреки че не те е поканила, няма да го чуеш, нито ще се съобразиш с думите ми. Проблемът при теб е абсолютно елементарен, но ти отказваш да потиснеш егото си и дори си склонна да хлътнеш в опасно премеждие в дебрите на незримия свят без гаранция, че няма да пострадаш още повече, но да докажеш, че ти си правата, околните грешат, а злата Съдба е на тяхна страна.

Преди много години стигнах до извода, че душевната еволюция или деградация на което и да било общество могат да бъдат измерени с количеството на маговете, врачките, баячите, екстрасенсите, участващи като активна страна в икономиката на държавата като хора, сриващи или помагащи нечий частен бизнес, лични и професионални отношения. Русия и България са на едно дередже – душевната деградация на хората е ясно изразена. За всеки проблем се търси и намира оправдание в магия. Почти никога в собствени грешки. Да вредиш на някого чрез магия и в България, и в Русия е напълно естествено и в реда на нещата и не поражда въпроса дали е редно, дали не е престъпление, дали човек не си товари кармата, дали няма да разплаща за действията си. В отношението ни към злоупотребата с енергийната мощ на незримия свят хората в България и в Русия, с малки изключения, са по-изостанали от най-примитивните африкански племена. В тези първобитни за нас общности хората знаят, че ако шаманът, или както си го наричат, навреди с енергийната си сила и умения незаслужено на някого, и той, и поръчителят ще получат наказание. Тези хора имат морала да не вредят с магии и това го казвам с опита на човек, преминал и през обучението на африкански шаман. В България и Русия моралът на мнозинството от хората и страхът от невидимото до такава степен е закърнял, че те дори и за миг не се замислят, преди да потърсят някой правещ или развалящ магии. За всичко се правят магии, дори вече са се изтарикатили и месечен абонамент да се прави при мага, врачката или ходжата в България. Ако започна да разказвам за този мрачен и зъл свят на правещите магии, ще стане книга по-страшна от най-страшния филм на ужасите. Ако ви разкажа колко процъфтяващ е бизнесът в България с телесни течности от умиращи хора от най-тежки болести, по-нежните души може и да се поболеят. Но го има и дори лекари продават. А една от най-скъпите телесни течности за направа на магии е тази от нелечимо болен човек, изтеглена в мига, в който Душата напуска тялото. Страшно, нали? Но е много печелившо и е една от причините на всеки пет минути българин да се разболява от рак. Същото е положението и в Русия. Там мащабът обаче е по-голям и затова и рекламите са по така. Вървиш си по „Арбатска“ и виждаш на улицата пирамида реклама „Екстрасенс професор – черна магия за смърт – 300% гаранция“. Преди няколко години и български врачки се пробваха да привлекат глупци с този трик, като обещаваха резултат до час. Явно нещо не им се е получило, защото отдавна не съм виждала такива реклами по вестниците и в интернет. Нормалният човек, когато види такава реклама, ще си каже, че наемен убиец хвали възможностите си, но нормалността в родината ни е все по-дефицитна стока.

Знам, че думите ми са напразни, но ще съм доволна и неколцина да ги запомнят. За обществото ни като цяло нямам надежди и очаквания.

Неслучайно направих това отклонение, преди да тълкувам питането ти, а ти си помисли дали, обезверена от случващото ти се, няма да се изкушиш да използваш „помощ“ от незримия свят, която дори и в първия момент да ти отвори вратата към мечтания успех, неизбежно след време ще те захвърли в мрака на нищото.

Срещнала си приятелка, живееща на семейни начала с руски бизнесмен с крупно финансово състояние. Решила си да споделиш проблемите с твоята работа и неочакваната ти безработица. Тя веднага ти е дала отговор, че ти завиждат, но не ти е казала защо. Заради квалификациите ти, които постоянно изтъкваш, но в днешно време те не винаги помагат. Нерядко вредят, защото има умни и със знания хора, но без квалификации и професионална биография като твоите, които няма да те допуснат дори и на низови места. И проблемът не е в квалификацията. Но това е отклонение, за да напомня какво ти вреди.

Твоята приятелка, от която не си видяла лошо, затова си й повярвала, ти е дала руни от сайта на въпросния таролог и специалист по руни, които и ти, и всеки свободно може да си изтегли. Според мен е било повече от естествено тази твоя приятелка да ти предложи работа в Русия в проспериращия бизнес на партньора й. А и ти си казала, че нямаш против дори и там да отидеш. Запита ли се защо не ти го е предложила, след като няма нищо значимо, което да те задържа в България?

Автор: Светлана Тилкова – Алена ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon