НАЙ-НОВИ:

С тази подправка можете да предотвратите инфаркт за 60 секунди

Едно сензационно твърдение, че с една известна подправка, която се намира във всяка кухня, може да се предотврати смъртоносния инфаркт и то само за 60 секунди, нашумя през последните дни. То бе изказано от прочутия доктор Джон Кристофър и доказателствата в защита на тази теза наистина ще ви изумят. Тази изключително известна подправка е лютивият червен пипер, съобщава онлайн порталът Здравно.бг.

[ad id=“225664″]

Д-р Кристофър е доказал, че лютивият червен пипер е изключително полезен за дейността на сърцето ни и за цялата ни кръвоносна система. Затова не бива да се пренебрегва неговото действие и във всеки дом трябва да има от тази подправка, особено ако имате член на фамилията, който е предразположен към сърдечни проблеми или пристъпи.

[ad id=“236993″]

Можете да предотвратите инфаркт

-->

Според този лечител, ако човек получи сърдечен удар, то заболяването може да бъде спряно в рамките на една минута, ако му се даде чаша топла вода, в която е сложена чаена лъжичка лютив червен пипер. Тази смес трябва да му се даде в момента, в който болният дойде в съзнание.

[ad id=“218001″]

В случай, че след претърпяният инфаркт болният не може да дойде в съзнание, изключително важно е да му сложите на езика няколко капки от екстракт от люти чушки. Ако в момента вие не разполагате с подобен екстракт, не се притеснявайте, можете да натъркате езика му с люта чушка.

[ad id=“263680″]

Според д-р Джон Кристофър, благодарение на тази тайна всеки от нас би могъл да спаси човешки живот за една минута. Лютивият червен пипер само за броени секунди кара сърцето да възстанови постепенно своя нормален ход.

Източник: lekuvai.bg ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

-->
Най-нови