Любопитно

Животът на истинската Арзу в „Сълзи от рая“ е още по-драматичен и от сериал

Актрисата Есра Ронабар, която българските зрители гледат в ролята на Арзу/Джавидан в сериала „Сълзи от рая“, е в брак с друга голяма звезда на турското кино – Баръш Фалай, познат от няколко теленовели, излъчвани по нашите телевизии, сред които „Кварталът на богатите“ и „Твоят мой живот“.

Есра е родена в Измир, но била отгледана от семейството на баба си и дядо си, бошняци от Истанбул. После заминала да следва химия в Анкара, но любовта към театъра надделяла и въпреки противопоставянето на родителите си, тя завършила актьорско майсторство в Анкарския университет. Върнала се в Истанбул, за да наглежда сестрите си близначки, които следвали там физика, но решила, че ще остане в града, център на филмовата и телевизионна индустрия.

47-годишният сега Баръш среща любовта на живота си през 2004 година, когато е в гримьорната на театър в Измир, където той играе по това време. Там влиза красива млада жена – негов страстен почитател, която иска непременно да се запознае с магнетичния все още неизвестен актьор. И за двамата това е любов от пръв поглед. Вече се досещате, че красавицата е Есра. Но между тях не всичко се получава толкова бързо. Консервативното семейство на девойката не се решава да даде съгласието за техния брак, който въпреки това става факт, но чак 2 години по-късно – на 7 юли 2006.

Нейният благ и нежен характер укротява неговия малко сприхав нрав, признава самият Баръш.

През 2009 се ражда синът им, но това е и най-тежкият период за семейството, защото много скоро след раждането Есра катастрофира на път за снимки. Лекарите не дават надежда, че актрисата ще се възстанови, но изглежда грижите на любимия я връщат към живота. Баръш е неотлъчно до нея. Емоциите от трагедията обаче се отразяват на отношенията им по-късно и двойката стига почти до развод. Ала както става в добрите стари сериали с хепиенд, двамата се преоткриват и дават втори шанс на обичта си.

„Сълзи от рая“ е успешен римейк на корейски сериал. Сценаристите са оплели много вълнуваща история и обещават хубав край.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Почина Юлия Трашлиева, първата българка с медал от световно по художествена гимнастика

Тя има важен принос за развитието на този спорт в България...

15 минути ago

Борисов: Отново сме на избори и виновни за това сме най-малко в ГЕРБ

Лидерът на партията се срещна със симпатизанти...

18 минути ago

С мапинг шоу отбелязваме Деня на Европа

Центърът на София оживява, променя се градската среда...

34 минути ago

Ще промени ли РСМ политиката си към България след победата на Силяновска?

Нямам доверие, че ще направи позитивна крачка към нас, посочи Владимир Перев...

34 минути ago

Терзиев защити велоалеята в центъра на столицата

Търсим решение за паркиране, каза кметът...

един час ago

Миков: “Левицата” е най-голямата лява коалиция

Нямаме само стари кадри от БСП, увери той...

един час ago
image0 (9K)