НАЙ-НОВИ:

Саня Борисова отново се носи на крилете на любовта

Саня Борисова – бившата половинка на режисьорът Ники Илиев отново е влюбена. Чаровницата има нов мъж до себе си, но упорито отказва да разкрие самоличността му. За него знаят само сестра й и най-близките й приятели.

В момента двойката е на романтичен воаяж в Париж. Споделила е снимка от там, но на нея се вижда само тя. Близки до Саня твърдят, че връзката им се задълбочила по време на социалната изолация. Именно новата любов в живота й я накарало най-накрая да даде развод на Ники Илиев.

В началото на юни двамата официално се разведоха.

В момента Ники пък е на море в Лозенец в компаянията на любимото си куче Анджи. Той публикува кадър от лятната си ваканция, заедно с него, а над снимката написа : „На море с Анджи, която още се страхува от вълните, както когато беше бебе. Без да осъзнава, че вече е голяма и няма как да я обърнат. Но всичко е процес.“. Откакто се разделиха със Саня, името на Илиев бе свързвано с няколко засукани актриси. Той обаче отрече да е имал нещо повече от приятелски и професионални отношения с тях. Към момента режисьорът не разкрива да има нова жена до себе си, пише „Телеграф“. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови