НАЙ-НОВИ:

Sapirshop.com със запомняща се кампания за най-голямото шопинг събитие

„Сапир България ЕООД“ е водеща фирма в търговията с домакински уреди и кухненски съдове и прибори. И тази  година на най-голямото шопинг събитие компанията ще изненада своите клиенти с богат асортимент на стоки и големи намаления.

Разгледайте специалните ни оферти тук:

Създадена през 1990 година, фирмата има свои офиси в Полша и Китай. С широкия си спектър от разнообразни продукти, компанията е изградила способности, познания и бизнес контакти, които ни помагат да получаваме и изпълняваме специални поръчки. Ние просто се стремим да използваме възможностите и познанието на качественото производство, за да предоставим на потребителя по-добри продукти на конкуренти цени.

Продажбите се осъществяват главно от няколко Европейски търговски фирми, както и от бизнес партньори в държави като: Унгария, Македония, Румъния, Сърбия, Германия, Дания, Израел, Грузия, Гърция и Армения.

Компанията има специални продуктови линии за запазената марка SAPIR™ и ZEPHYR™. Продуктите с тези марки са добре познати в Европа и са продавани от международни търговски вериги и магазини. Нашите основни продукти са домакински електроуреди като прахосмукачки, миксери, ютии, кафеварки, кафемашини, електрически кани и др., както и всички видове кухненски принадлежности, готварски съдове, прибори за хранене и много други. Компанията предлага разновидности от над 1 500 различни артикули. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови