Categories: Любопитно

Ще влезе ли един възпитаник на ГПЧЕ „Ромен Ролан“ в поп фолка?

Станимир Гъмов става чалга звезда. Актьорът се събра с Преслава и в последно време е неразделен с нея. И то до толкова, че е на път да стане част и от професионалния ѝ път, съобщи HotArena. Най-актуалната изпълнителка вече обмисля как да вкара половинката си в бранша, издават хора от обкръжението ѝ. Двамата са замислили съвместен проект, за което намекна и самата Преслава.

Актьорът пък показа, че може да пее, след като участва в риалити формата „Като две капки вода“. Неговите превъплъщения бяха високо оценени и от публиката, но все още е на кантар, дали актьорът ще влезе в поп фолка.

Дори и да не се съгласи обаче, Преслава се е заела със задачата да го снима в клиповете си, а той е дал съгласието да вземе участие. Приятелството между двамата продължава и извън професионалните им отношения, а чувствата им явно се задълбочават.

Преслава дори го е запознала с приятелите си—Фики Стораро, Тони Стораро, Софи Маринова. Единствен Азис все още не е срещал с актьора, заради което певецът и ревнува.

„Бързо забрави старите, бойни другари. Така и не ми се обади да чуя и видя аз как си… Да звънна не смея, защото си или на театър, или в леглото. А спяхме си заедно, ядяхме, че и първа на тебе „Хабиби“ запях ти.“, пише певецът.

Самата изпълнителка си е създала приятелски кръг, който обхваща Джино, Гъмов и нея самата. Тримата често се появяват заедно по заведения и партита, което пък предизвика слуховете, че Преслава просто флиртува с двамата и не гледа сериозно на никого от тях.

Станимир Гъмов е роден на 1 август 1974 г. в Стара Загора. Завършва ГПЧЕ „Ромен Ролан“ с профил – английски език. Завършва „Актьорско майсторство за драматичен и куклен театър“ във ВИТИЗ. Още докато е студент участва в постановки на „Театър 13“ и „Театър Албена“, а през 1997 г. се дипломира успешно.

От 2001 г. е артист в Столичен куклен театър.

Придобива популярност в телевизията с образа на „културоведа Гъмов“ в предаването „Сблъсък“ с водещи Иван и Андрей. Особен успех му донася ролята на погребалния и сватбен агент Живко Здравков в сериала „Етажна собственост“.

Въпреки много доброто си представяне, не печели първия сезон на шоуто „Като две капки вода“, но става любимец на публиката.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Кои качества силният пол намира за атрактивни?

Зрялата жена не е дребнава и не прави драми...

6 часа ago

Зодиите, които сдържат сълзите си

Не искат да изглеждат слаби...

7 часа ago

Румен Христов ще води листата на ГЕРБ – СДС в Монтана

Велизар Енчев води листата на "БСП за България" там...

8 часа ago

МВнР: Българите в Грузия да избягват големи събирания

При нужда да се обръщат към българското представителство в Тбилиси...

8 часа ago

В с. Балканци замесват козунаците по рецепти от майки и баби

Традиционно е козуначеното руло с богата плънка...

9 часа ago
image0 (9K)