НАЙ-НОВИ:

Скандални рокади: Бившата на Слави прецака Ани Владимирова

Маги Ангелова, бившата на Слави, сменя топ психоложката на риалити форматите Ани Владимирова. Ангелова ще има решаващ глас  при подбора на участниците в новия сезон на „Фермата”, сподели пред „Галерия” близък на Ангелова.

Има няколко причини за скандалната рокада. Едната е, че продуцентите Иван и Андрей са решили да заложат на ново лице, с което да освежат екипа, а другата е чисто икономическа, защото малкият бюджет на формата не дава възможност да се работи с утвърдени имена като Ани Владимирова. В телевизионните среди не е тайна, че Маги и нейният екип, който се състои от още един човек, се съгласяват да продават труда си на символични цени. С този ход обаче едно е сигурно- хегемонията на Ани е тотално разрушена. Тя бе неизменна част от почти  всеки голям тв проект. Участвала е в повече от 20 телевизионни формата- „Big Brother”, „Фермата”,  „Цената на истината”, „Островът на изкушението”.

Владимирова беше действащо лице на „Истински истории”- формат основан по дествителни случки от практиката й като психолог. За разлика от нея Маги има съвсем скромен опит. До сега е участвала в една продукция – втория сезон на „Женени от пръв поглед”, като през цялото време бе подложена на унищожителна критика в социалните мрежи.

И двете са завършили психология в Софийския университет „Свети Климент Охридски”, но с почти 20 години разлика. Владимирова има диплома и по педагогика като втора специалност история. Успехите и в различните области на психологията са безспорни. Нейната програма за психичното здраве при деца от 6 до 11 години и досега се ползва в някои училища. Тя е първият експерт, който създава електронната терапия. Маги има далеч по-скромен опит в областта на работа с клиенти, но за разлика от Ани има издадена книга „Възможно щастие”.  Любимият й  цитат е: „Щастието е парфюм, с който първо трябва да напръскаш себе си и чак тогава да избереш с кого да споделиш аромата”. В началото на кариерата си работеше заедно със скандалната сексоложка Наталия Кобилкина.

Маги Ангелова става популярна за една нощ, след като Слави й се обясни в любов на финалния концерт на Хъшове през далечната 2000 година. Само най-близките му знаят, че малко преди това той е зарязан от нея. „Искам да благодаря на семейството ми, че ме подкрепя в тези трудни моменти, искам да благодаря и на Маги, затова че изтърпя тежкия ми характер толкова дълго време”, с тези думи Слави наруши сценария. „Голямата любов си отива, за да остави надеждата, че един ден пак ще се върне”, допълва той.

Любовта между двамата пламва след конкурса Мис България през 1997-ма година. Слави е в журито, а Маги стига до трето място.  След концерта двамата събират, но за кратко. Слави така и не успя да превъзмогне мъката и дори и след години не успява да намери жена, която да измести голямата любов от сърцето му.  Маги се обвързва с близък приятел на Слави бизнесмена – Елисавет Ъков, на когото роди дъщеря Ангела. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

-->
Най-нови