Скандалната Сузанита отново в нарушение – кара без книжка!

С идеята да покаже на света, че е сериозна, скандалната певица Сузанита отново стъпва накриво – сяда зад волана без книжка, за да се научи да шофира.

Проблемът е, че тя все още не е правоспособен водач, но девойката е искала да се научи на основните похвати на пътя, като за целта се доверила на напътствията на новото си гадже.

Младежът на име Денис Башев е с няколко години по-голям от Сузанита,  и в профила му ясно личи, че е от заможно семейство. Освен че кара автомобил за няколкостотин хиляди, Денис често пътува.

image0 (9K)

От снимките в профила му става ясно, че успява да обиколи доста европейски столици и мегаполиси, пише „България Днес“.

Скъпарският, мощен автомобил на Денис се превръща и в учебна кола за Сузанита – той я подкрепя и напътства с умерен тон. Мaкap да е на 17 г. и все още да няма изкаран шофьорски курс, Сузанита вече няколко пъти подкарва автомобила на младежа, като за постиженията си се хвали с кратки видеа в социалните мрежи.

Непълнолетната изпълнителка си позволява да сяда зад волана само на закътани местенца или полигони. Плътно да нея в начинанието й е Денис. Сузи твърди, че до голяма степен дължи промяната именно на него.

(Visited 5 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!