Любопитно

Светъл ден – за любов и съзидание

Слънцето е в секстил с Луната – аспект,  носещ хармония и стабилност. Днес интуиция и съзнание работят заедно.

Действието на този аспект ще благоприятства както отношенията, така и  върху общото настроение. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение.

Луната преминава на празен ход от 17:35ч до 21:31ч. – да не се предприема нищо важно.

Луната е в знак Водолей до 21:31ч – занимание с това, което ни увлича, с творчество, с нови проекти, срещи с приятели. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Настроението е променливо. Поведението – свободно, непредсказуемо, освободено.  Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии – електрозахранване, домакински уреди, проблеми с комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилия, вени, глезени. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

В 21:31ч Луната преминава в знак Риби.

Доминиращ 24 лунен ден от 04:35ч на 17 април до 05:04ч на 18 април.

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов. Символът е – пробуждане силите на природата. Денят е пълен с радост и движение. За някои е даже празничен.

Пробуждат се скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент. Планове не правете, а живейте по свободен график, доверявайки се на интуицията. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Ден на съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в този лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който трябва да се изяви любовта. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящ е за зачеване на деца.

Днес подстригването или подравняването на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

28 слънчев ден – проява на внимание и загриженост към близките си. Добре е за уединение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня.

Автор: Ивелина Пенчева

Източник:novini.bg

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Полицаи и деца заедно в акция на пътя

Подрастващите научиха важни уроци за безопасността си на пътя...

29 минути ago

Бургас отбеляза Летния Никулден с курбан и концерти

На днешния ден рибарите ритуално "отключват" морето...

32 минути ago

В китайски зоопарк: Нямат панди, боядисват кучета „чау чау“

Използвали био бои заради атаки от еколозите...

един час ago

Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира?

Той определя различни правила за двама ви...

един час ago

Габриела Маринова от Берое спечели сребро на световното по карате стил „шотокан“

  Габриела Маринова от IXв клас на СУ "Максим Горки" спечели сребърен медал на Световното…

3 часа ago
image0 (9K)