Търсят студенти за стажанти в държавната администрация

Днес стартира централизираната кампания за студентски стажове в държавната администрация за 2016 година. Това става с публикуването на 241 позиции за стажове през месец май по Програмата за студентски стажове в държавната администрация.

Програмата се провежда успешно за пета поредна година при изключителен интерес както от страна на студентите, така и от страна на държавната администрация. В нея могат да участват всички студенти, които са в процес на обучение във висше училище в страната или чужбина с непрекъснати студентски права, без значение от степента и формата на обучението. Стажовете са с фокус върху придобиването на професионален опит, нови знания и умения в реална работна среда, както и професионална ориентация на студентите.

Процедурата за кандидатстване и подбор е изцяло онлайн и се осъществява чрез портала: staj.government.bg Там са публикувани и условията на програмата. Крайният срок за кандидатстване за стажовете, които ще се проведат през месец май, е 15 март. Свободните позиции за стажове през лятото ще бъдат обявени на 23 март и кандидатстването за тях ще продължи до 17 април 2016 година.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.