Текстилна къща “ХАРМОНИЯ“ превръща жилището ви в дом

Какво е един прозорец без завеси? Или диван без кувертюра, или маса без покривка? Същото като ястие без сол! Може и без него, но няма да е хубаво… И със сигурност няма да е българско! А традициите са нещо много важно. И като говорим за традиции – вече 16 години в Стара Загора на бул. „Цар Симеон Велики” 141 за домашния уют на своите клиенти се грижи Текстилна къща “ХАРМОНИЯ“ с управител Цветелина Димитрова.

От г-жа Димитрова разбираме, че това е един уникален магазин, при това в много отношения. На първо място той е единственият в града, който предлага комплексни решения в областта на домашния текстил. Тук клиентите, освен че получават безплатни консултации, могат да си поръчат пердета, кувертюри, спално бельо, покривки за маси, шалтета, дамаски…

image0 (9K)

„Поръчките се изпълняват бързо – до следващия ден. Работим прецизно и само с качествени материали. До този момент не се е случвало да имаме рекламации” – споделя г-жа Димитрова.

Друга „глезотийка” за клиентите на Текстилната къща е, че освен шиенето по поръчка и поставяне на плъзгачи на пердетата и завесите, те се перат и гладят на място, след което се окачват в дома на клиента, при това – безплатно!

„Когато хората са щастливи, и аз съм щастлива!” – казва г-жа Димитрова.

Второ и не маловажно е, че Текстилна къща “ХАРМОНИЯ“ се стреми да предлага предимно качествени български стоки. Естествено за сезона е повишеното търсене на вълнени, памучни и екоодеяла, а с наближаването на празниците – и битовите покривки, и тези с Коледни и Новогодишни мотиви. От вниманието на посетителите на магазина не убягват и най-модерните тенденции – новите 3D спални комплекти, които са изработени от памучен сатен и не се мачкат при пране.

А цените? Те не са „мръднали” от 15 години. „Стремим се да поддържаме едно постоянно ниво, за да са сигурни нашите клиенти в съотношението между качество и цена и в крайна сметка да останат удовлетворени.” – обяснява г-жа Димитрова.
Не е възможно в една кратка статия да се опише голямото разнообразие на стоките и артикулите в Текстилна къща “ХАРМОНИЯ“, нито удоволствието от общуването с г-жа Димитрова. Затова е най-добре да отидете на място и да се убедите сами.

Текстилна къща “ХАРМОНИЯ“ ще откриете на адрес:
гр. Стара Загора
бул. „Цар Симеон Велики“ 141
телефон за връзка: 0889 78 54 07

(Visited 419 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!