НАЙ-НОВИ:

Това трябва да спре. Институциите трябва да се събудят!

Както вече съобщихме младеж на 23 години беше в кома след инцидент в известна дискотека в кв. „Студентски град“ в София. Инцидентът е станал около 4 ч. вчера сутринта. Пострадалият Кирил Тодоров е бил намерен в безпомощно състояние, с глътнат език. Помощ му е указал боксьорът Кубрат Пулев, пише ПИК.

Ето го и цялото изказване на Кобрата по въпроса:

„Не е важно, че по стечение на обстоятелствата, се оказах на мястото на събитието и помогнах с каквото можах на пострадалото момче. Винаги бих се притекъл на човек в нужда.

Не желая акцентът от поредния нещастен случай да бъде изместван, че аз съм бил там. Не се нуждая от реклама върху гърба на поредната човешка трагедия.

Вярвам, че всеки друг на мое място би постъпил по същия начин.

Инциденти като този се случват от години. Не само в Студентски град, а в цяла България. Умират деца, които бързо биват забравяни, а онези, погубили невинен живот, крачат сред нас безнаказани.

Това трябва да спре. Институциите трябва да се събудят. Органите на реда – полиция, прокуратура, цялата ни съдебна система да се обединят, да заработят истински, професионално.

Не може да има престъпление без наказание. Не може да се избиват нелепо хора, отишли да се веселят. Не може да стоим безучастно, докато стотици почернени семейства наблюдават убийците на своите деца на свобода.

Нека всички помним, че никой не е застрахован. Утре на мястото на Кирил може да е вашият син, вашата дъщеря, вашият брат, сестра.

От цялото си сърце желая той да се оправи и да се възстанови напълно, а на семейството му – кураж. Нека Бог да е с вас.“ Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови