Този лунен ден се смята за добър и щастлив

Венера в тригон с Плутон – аспектът може да доведе до емоционално прегряване, ревност и разправии. Това е период на романтични срещи, нови запознанства, романтични увлечения. По това време отношенията може бързо да преминат от периода на ухажване към интимност, тъй като се засилват сексуалните нужди и желания.

Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ход до  09:45ч, след което преминава в земният знак Козирог.

Препоръчват се горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава – те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици.

Продължава 5 лунен ден до 13:14ч на 21 октомври (от 12:05ч на 20 октомври)

Този лунен ден се смята за добър и щастлив – времето на вътрешна промяна и трансформация.

Не е подходящо за бизнес, за сериозни и нови дела, за творческа дейност. Започнатите дела водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятно време.  Един от най-неподходящите дни за смяна на дейността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

Всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание от съдбата. Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Всички мисли, дори мимолетни и незначителни, могат да станат реални през този период. Добре е да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите.

Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване.

Доминиращ 6 лунен ден от 13:14ч на 21 октомври до 14:13ч на 22 октомври

В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Първият от “благословените дни”. Негов символ е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие и не трябва да се нарушава от спорове, разправии. Това е период на стабилност. Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави с партньорите си, нека да има  повече целувки и прегръдки.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

5  слънчев ден – Ден на смирение, подчинение, служене и изпълнение на своя дълг. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог

(Visited 5 times, 1 visits today)

image0 (9K)