Categories: България

Трифонов пред Диков: Ако ме прецакат за референдума, ще направя концерт пред НС

Искам хората, дали подписа си за референдума, да знаят, че са успели да участват в това, в което искат.

Това заяви Слави Трифонов пред Сашо Диков по телевизия BIT. Водещият на „Просто Диков“ също е сред подписалите се в референдума за промяна на политическата система на „Шоуто на Слави“. Трифонов му благодари, като го определи като единствения, който е отразявал подписката за инициативата.

Ще направя всичко по закон да не ме прекарат, закани се той, като припомни, че е силен човек.

„Това са реални хора. Ти си реален човек. Те (подписите – бел.ред.) не са фалшиви“, добави той.

Слави даде подробности и за придвижването на референдума и отбеляза, че по закон такъв трябва да бъде насрочен в рамките на следващите избори (т.е. президентските). „Дотогава имат възможност да бавят“, каза той и се закани в противен случай „да организира концерт пред парламента“.

Получавал съм много заплахи, особено покрай референдума, обясни пък той, след като водещият го попита защо ходи като „мутра с бодигардове“. „Нямам такова усещане, тези хора са мои сътрудници“, отговори той.

„Властта, славата и парите – казвам го от опит, са трите дявола. Човек или е имунизиран срещу тях и има силата да ги надмогва и преодолява, или не – и тогава установява, че това е неговият ад“, каза още Трифонов. „Аз съм се пазил и продължавам да се контролирам зверски това да не се отразява на поведението ми“.

„Не си избирам да бъда различен, просто това е единственото, което мога и искам“, категоричен бе шоуменът.

На въпрос дали има намерения да влезе в политиката, Трифонов отговори отрицателно, но уточни, че „след известно време“ би могъл да отговори и по друг начин.

„Ако от Би Ти Ви не ми продължат договора след 1 септември, можем да станем колеги“, пошегува се той. Призна също, че се е виждал с шефа на Нова ТВ Дидие Щосел, но отрече да е получавал предложение за работа там – двамата говорили единствено за това как стоят нещата на телевизионния пазар.

С ирония, Слави разказа и за „романа“ си с главния редактор на агенция ПИК Недялко Недялков. „Дълбоко вярвам, че ще имаме сексуален контакт“, каза той.

На въпрос за промяната в отношенията му с премиера Бойко Борисов, той припомни, че двамата са били близки, когато Борисов е бил още главен секретар на МВР. „Сегашният министър-председател има лошия навик всички да го харесват. Аз не мога да правя като всички останали“.

Красимира Янкова

Recent Posts

Вдигнаха „Спартан“ за спешен пациент от Варна до София

Полетът бе изпълнен в условията на усложнена обстановка...

41 минути ago

Круиз за нудисти примамва с 11 дни голо хоро и връщане в рая

Пасажерите трябва да са наметнати на пристанищата...

51 минути ago

Откриха огнище на птичи грип във ферма за патици

То е в обект в хасковското село Константиново...

един час ago

Вдихнаха „Спартан“ за спешен пациент от Варна до София

Полетът бе изпълнен в условията на усложнена обстановка...

2 часа ago

Зодии, за които месец май носи трудности

Вижте дали вашата зодия е сред тях...

2 часа ago
image0 (9K)