Любопитно

Васил Божков здраво шамарил ЛиЛана – певицата едва не губи окото си

Певицата ЛиЛана се обяви за жертва, понеже се изправила срещу корупцията в Пътната агенция. Отлично запознати с житието й потвърждават, че тя наистина е била жертва, но най-вече от  побоищата на любовника си Васил Божков.

След срещи с него тя често се връщала насинена. Източници на „Уикенд“ не знаят причината, нито пък им е било удобно да попитат дали насилието над нея е било доброволно, или някой си е изпуснал нервите. Самата ЛиЛана също упорито мълчала и отказвала да каже причината. Пред най-близките си приятели обаче споделяла, че насилника е именно Васил Божков.

Преди години нейните близки търсят начин да я измъкнат от тази фатална връзка. След поредния жесток побой, при който ЛиЛана почти стига до болница и едва не губи окото си, те обикалят няколко редакции на вестници, но навсякъде получават твърд отказ да бъде публикуван и ред срещу влиятелния олигарх. Самата Лиляна пък не искала да чуе и дума за раздяла с човека, които й осигурява не само висок стандарт, но и изключителни връзки, включително и в Брюксел, до които посредствено момиче като нея, нашумяло с голи снимки, никога не може и да мечтае, че ще стигне.

Може да е случайно съвпадение, но по същото време двама маскирани и въоръжени мъже нападат ЛиЛана на паркинг в столицата. Задигат й колата, като преди това и тя отнася няколко удара. По-късно скъпият й джип е намерен без драскотина, но похитителите – побойници остават неизвестни и до днес. Така и не става ясно дали те са знаели чия приятелка нападат, както остава мистерия и дали не е било поръчка от спонсора й.

Въпреки всички унижения, според източници, самата Лилана по всякакъв начин гледа да легализира връзката си с бизнесмена. Да припомним онова прословуто признание, направено в интервю. На въпрос дали е любовница на Божков, тя отговаря: „Любовница? Може да съм му гадже. Аз не мога да бъда любовница. Мога да бъда сериозно гадже на някого. Щастлива съм, чувствам се добре с човека до мен. Годините, в които съм с него, бяха важни и за моето развитие. Важна беше средата, а той беше моята среда.”

Тази „среда”, освен шамарите в миналото, сега я отведе в ареста. Съдът тези дни реши, че има достатъчно доказателства, които подкрепят обвинението, както и че има опасност да се укрие или да извърши друго престъпление, и затова тя остава в килията. Там е съдружникът й Мартин Димитров. Към обвиненията, че са източвали пари от европейска оперативна програма, се прибави и още едно, че тяхната банда е заплашвала служебни лица от Агенция „Пътна инфраструктура”. Лиляна Деянова пък обяви, че те с Димитров пуснали сигнал от 400 страници „с веществени доказателства и данни, доказващи как парите на хората от винетки отиват в една куха фирма, а не в държавния бюджет”.

Източник:hotarena.net

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

За Великден: МВР залови 38 пияни и 12 дрогирани шофьори

Проверени са 11 054 моторни превозни средства...

18 секунди ago

7 употреби на портокаловите кори

За прогонване на насекоми от дома...

21 минути ago

Христос Воскресе! Какво ни пожелаха политиците?

Въпреки раздорите те показаха единност...

39 минути ago

Слънчево за Гергьовден, градусите достигат до 26°

Следобед на отделни места в Западна България ще превали...

един час ago

Полицията в Пазарджик с проблем: Къде да съхранява отнетите коли

Скоро капацитетът на служебните полицейски паркинги в областта ще се изчерпа...

2 часа ago

Къде живеят най-много милиардери?

Бернар Арно и Илън Мъск са начело в различните класации...

3 часа ago
image0 (9K)