ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ: ЛЕГЕНДИТЕ ПЕНЕВ И ЖЕКОВ ОСТАВАТ В СПОРТНАТА ИСТОРИЯ

Включването на треньор номер 1 за ХХ век на България Димитър Пенев и първия носител на „Златна обувка“ у нас Петър Жеков в Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ среща изключително голямо одобрение сред симпатизантите на новата политическа формация.

„Само един успял човек може да оцени успеха на друг. Ние ценим качествата и постиженията на големите българи. Поканихме ги в нашия отбор, защото сме убедени, че техният опит трябва да се споделя и да се използва за по-добра държавна политика в сферата на спорта. Хора като тях не само трябва да бъдат уважавани, но и да бъдат привлечени да помагат за доброто на България и на българския народ. Защото те са доказали, че могат“, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Припомняме, че двете спортни легенди са част от листите за народни представители на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ. Стратегът Димитър Пенев е в 23-и и в 25-и МИР – София, а Петър Жеков е в– 24-и МИР- София и в 27-и МИР-Стара Загора. „И политиката, и футболът са отборни игри. Ние направихме силен отбор с номер 24“, каза още Веселин Марешки.

(Visited 7 times, 1 visits today)