(VV) Бойко Борисов: Много разчитам на младите хора – на тези, които искат да си градят държавата

VV 15:17:01 20-06-2021
GI1516VV.001
Бойко Борисов – Вазова екопътека – поход

Бойко Борисов: Много разчитам на младите хора – на тези,
които искат да си градят държавата

image0 (9K)

София, 20 юни /БТА/
Много разчитам на младите хора – на тези, които искат да си градят държавата. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на поход с младежи от партията по Вазовата екопътека в Искърското дефиле, съобщиха от пресцентъра на партията.
Повод за избора на този маршрут са пет къщички за книги, изработени от МГЕРБ, които ще бъдат поставени на различни красиви места в Софийска област. Първата е край Вазовата екопътека над Своге. Младежите са оставили в нея събрани съчинения на Иван Вазов в 22 тома, а Бойко Борисов е поставил първата книга – Библията.
„Нашите приятели от съседна Гърция вчера получиха близо 60 милиарда лева – 30 милиарда евро, а България не е получила. Нула! Ние представихме план за възстановяване, но от злобата и ината те го замразиха. Виждате, че нямат план. И докато нашите съседи ползват милиарди евро безвъзмездна помощ, България още не си е подала плана. Това е България на Радев! Това е едноличната диктатура“, е подчертал председателят на ГЕРБ.
„Това е жесток повторен шамар. Първият шамар – за ваксините“, е посочил Борисов. Той е отбелязал, че в Русия мерките се затягат, във Великобритания се вдигат заболелите, новите щамове идват. „Ние имаме 2 700 000 ваксини, подсигурени от нас. И то от цялата палитра – „Янсен“, „Джонсън“, „Пфайзер“, „Астра“, „Модерна“ – кой каквото иска. Те и това унищожиха“, е посочил Борисов.
Председателят на ГЕРБ е предупредил, че служебното правителство ще провали и други неща. „Нашият план го предоставихме в парламента, помните, още преди няколко месеца. Хубав – лош, сега щеше да има, както за Гърция“, е обяснил Борисов. По думите му, сега управляващите щели да се къпят в пари и нямало да обясняват, че няма за бизнеса и за медицинските сестри. „Ами как да има? Те се съсредоточиха в най-лесната кражба – НАП и „Митници“. И там е тоталният им провал. Там контрабандистите вършеят в момента. И вижте им назначенията“, е посочил Борисов.
Според председателят на ГЕРБ, това разследване, което инспирират в момента, от 2009-а година, е „за да излиза по новините: „Бойко е извикан на разпит!“. Според него, това внушение се прави с цел сплашване.
„Мислех, че те ще се поинтересуват, ще извикат Спецов. Да го разпитат къде е човекът, на когото продаде фирмата си“, е посочил още Борисов. По думите му, „наглост е, че те са пуснали на цялата парламентарна група на ГЕРБ данъчни проверки, а най-големия крадливец не го питат къде скри този човек“.

/ГИ/

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Източник: http://www.bta.bg/

(Visited 2 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!