НАЙ-НОВИ:

(VV) БСП е системната партия, която може да даде сигурност в промяната и да се погрижи за всеки, според Корнелия Нинова

VV 14:43:01 12-06-2021
PP1442VV.024
БСП – предизборна кампания – откриване

БСП е системната партия, която може да даде сигурност
в промяната и да се погрижи за всеки,
според Корнелия Нинова

София, 12 юни /Десислава Пеева, БТА/
БСП е системната партия, която може да даде сигурност в промяната и да се погрижи за всеки. Това е казала лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на откриването на предизборната кампания, съобщиха от пресцентъра на БСП. „Днес е началото на кампанията за един парламент. Но не е време за мандатници. Днес е време за държавници“, е заявила Нинова.
Корнелия Нинова е посочила, че преди четири години е започнала тази битка за промяна, когато е било трудно и когато „мнозина мълчаха – уплашени или купени“. Промяната е започнала, е коментирала Нинова и е заявила, че „ГЕРБ, Борисов и техният едноличен, крадлив модел на управление“ е рухнал. „Време е за възмездие, но е и време за градеж“, е допълнила тя.
Целта на БСП е „да няма мизерстващи и бедни хора, които не могат да си платят тока“, е посочила Нинова. Лидерът на БСП е добавила, че се стремят към целите „да има работа и добри доходи, и пенсии. Младите да отглеждат спокойно децата си. Всеки да може да се лекува. Децата да могат да се образоват. Предприемчивите и умни българи да могат да правят икономика. Да има сигурност във всеки български дом и да бъдем независима и суверенна България. Но такава независима и суверенна, в която никой лидер на политическа партия да не може да си позволи да каже, че друга държава е неговата родина. Нашата родина е България. Такава независима и суверенна, в която не може чужди войници да влизат в българска собственост. Такава независима и суверенна, която може сама да съди и осъди корумпираните, а не да чака някой отвън да го направи“.
Нинова е благодарила на идейните съмишленици и партньори, с които са загърбили различията си и днес са 16 партии и организации с обща цел. „Благодаря ви за голямото ляво обединение, защото България има нужда от него“, е добавила още Нинова.
„БСП за България“ откри предизборната си кампания пред Народния театър.

/ПП/

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Източник: http://www.bta.bg/ ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon