НАЙ-НОВИ:

(VV) „Българско лято“ откри предизборната си кампания в Перник

  • Arhiv
  • 11.06.2021
  • БТА
  • Коментарите са изключени за (VV) „Българско лято“ откри предизборната си кампания в Перник

VV 19:16:32 11-06-2021
GI1915VV.034
Перник – избори – „Българско лято“

„Българско лято“ откри предизборната си кампания в Перник

Перник, 11 юни /БТА/
Политическа партия „Българско лято“ откри предизборната си кампания в Перник. Тя ще премине под мотото „Справедливост за всеки“. Местната структура ще се яви на предстоящите избори с 8 кандидати за народни представители от региона, водач на листата е Александра Кръстева.
„Днес пред вас ние искаме да се покажем с лицата си и да ви представим нашата визия за това как искаме да изглежда нашата държава, нашата област, нашият град, нашият живот, и да ви уверим, че ние можем да го постигнем! Защото освен традиционните, клиширани фрази за това, което трябва да бъде направено, ние имаме свои механизми, имаме необходимите кадри. Освен това ще бъдем отворени и към вас, ще чуем вашите мнения, предложения, ще се вслушаме във вашия глас, защото само общите усилия и доброто партньорство ще доведат до желаните резултати и успехи“, заявиха при откриването от партията.
В националната платформа на „Българско лято“ са обхванати всички сектори, голяма част от идеите ще бъдат прилагани и по места. Всеки един регион обаче, има своите специфични особености, специфични проблеми, за които трябва да се намерят решения. „Ние от листата на партията в Перник знаем кои са най-важните за решаване на местно ниво, защото ние също сме перничани, живеем тук, тук живеят и семействата ни“, заяви водачът на листата Александра Кръстева.
Като своя мисия от „Българско лято“- Перник определят една важна за града тема, засягаща пряко здравето и живота на гражданите, а именно екологията. Другите основни сфери, към които ще се насочат усилия са инфраструктурата и безработицата. През следващия един месец партията ще представи подробно идеите си пред обществеността, както и начините те да бъдат реализирани. Идеята е да се направи и диалог с гражданите, за да се чуе тяхното мнение и предложения, към които кандидатите са отворени. Политическа партия „Българско лято“ е под номер 15 в интегралната бюлетина.

/ГИ/

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

-->

Източник: http://www.bta.bg/ ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови