НАЙ-НОВИ:

(VV) В Пазарджишки избирателен район ПП МИР залага на нови лица в политиката

VV 11:35:31 19-06-2021
GI1134VV.009
Пазарджик- ПП МИР- пресконференция

В Пазарджишки избирателен район ПП МИР залага на нови лица в политиката

Пазарджик, 19 юни /Николета Манджукова,БТА/
В пресклуба на БТА в Пазарджик председателят на ПП МИР Симеон Славчев представи кандидатите за народни представители от 13 Многомандатен избирателен район.
Водач на листата е Димитър Иванов, магистър по финанси и бивш изпълнителен директор на „Напоителни системи“. Втори е общинският председател на партията във Велинград Крум Байраков, а трети о.з. подполк. Христо Христосков, бивш началник на Военното окръжие в Пазарджик. В листата на политическата формация има още преподаватели, предприемачи и финансисти. Всички кандидати са хора, които досега не са участвали в политиката, изтъкна председателят на партията.
Симеон Славчев представи основните приоритети в платформата на формацията- туризъм, селско стопанство, транспортна инфраструктура и логистика, високи технологии и чисти производства.Той подчерта, че ПП МИР залага на експертния си потенциал за постигането на своите цели.
Славчев коментира още, че одобрява действията на служебното правителство, което, според него, е показало, че има експертиза да справи с управлението на страната. Той призова партиите в следващото Народно събрание да дадат парламентарна подкрепа за редовен мандат на настоящия служебен кабинет с времеви хоризонт поне до март 2022 година.
Участниците в пресконференцията апелираха за честни избори. По думите им гаранция за прозрачността на вота на 11 юли ще бъде машинното гласуване.

/ГИ/

Купуването и продаването на гласове са престъпления! Източник: http://www.bta.bg/ ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon