НАЙ-НОВИ:

(VV) ГЕРБ е в пълна мобилизация да спре хаоса в държавата с победа на изборите, заявил Бойко Борисов във видеоконферентен разговор с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопез

VV 18:33:01 22-06-2021
RM1832VV.036
Бойко Борисов – Антонио Лопез – видеоконферентен разговор

ГЕРБ е в пълна мобилизация да спре хаоса в държавата с победа на изборите, заявил Бойко Борисов във видеоконферентен разговор с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопез

София, 22 юни /БТА/
ГЕРБ е в пълна мобилизация да спре хаоса в държавата с победа на изборите. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов във видеоконферентен разговор с генералния секретар на Европейската Народна партия (ЕНП) Антонио Лопез, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
По думите на Борисов, структурите на партията са силно мобилизирани за вота, защото възмущението от реваншизма на Радев е масово. „Българските граждани виждат ширещия се реваншизъм в действията на служебния кабинет на кандидат президента Румен Радев. Върнаха методи на действия от периода на комунистическата диктатура. Фабрикуват лъжи, притискат хора да правят фалшиви самопризнания. Това е режим. Едноличен режим!“, посочи председателят на ГЕРБ.
По време на разговора Антонио Лопез бе категоричен, че семейството на ЕНП застава твърдо зад ГЕРБ като единствен гарант за европейското развитие на България. „Радвам се да чуя, че партията е силна. Без силна партия, дългосрочните планове са невъзможни. Разчитаме на ГЕРБ за още много победи, които да задържат югоизточния фланг на Европейския съюз стабилен“, заяви Лопез. По думите му демокрацията изисква постоянни усилия и ГЕРБ доказва, че не отстъпва от принципите на традиционната европейска християндемокрация.
Бойко Борисов информира генералния секретар на ЕНП и за все по-реалната опасност изборите в България да бъдат манипулирани или дори умишлено провалени.
/РУМ/

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Източник: http://www.bta.bg/ ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon