НАЙ-НОВИ:

(VV) Единственият път на България е европейският, защото води до държави, които не рушат, а изграждат, според Красимир Вълчев от ГЕРБ-СДС

VV 13:12:31 12-06-2021
PP1311VV.017
ГЕРБ-СДС – Красимир Вълчев

Единственият път на България е европейският, защото води до държави, които не рушат, а изграждат, според
Красимир Вълчев от ГЕРБ-СДС

София, 12 юни /Десислава Пеева, БТА/
Единственият път на България е европейският, защото води до държави, които не рушат, а изграждат. Това е казал Красимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Стара Загора, по време на откриването на предизборната кампания на коалицията в областта, съобщиха от пресслужбата на ПП ГЕРБ. За мен е чест да съм част от тази листа, защото съм емоционално свързан с този регион и тук живеят хората, на които вярвам, е допълнил той. По думите на Вълчев, „на кандидатите за народни представители от Старозагорския избирателен район разчита не само регионът, но и България, защото срещу ГЕРБ е изправен обединен фронт от бандити и техните адвокати, които доведоха страната ни през 90-те години до катастрофа и стопиха спестяванията на родителите ни“. Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не веднъж е доказвал своята отговорност и е успял да изведе успешно страната от редица кризи.
Областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов е представил листата с кандидатите за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС пред кметове на общини, председатели на общински съвети, членове и симпатизанти. „Водени от желанието да направим Стара Загора, региона и България още по-привлекателни за живеене, от позицията на времето и в политически аспект знам, че това не може да бъде постигнато без добър екип. Затова съм спокоен, че ще спечелим изборите, защото вие сте тук. ГЕРБ не е един човек, а голям и сплотен отбор, ГЕРБ сме всички ние“, е казал Пламен Йорданов.
„Вие сте лидери, и на 11 юли ГЕРБ трябва да бъде първа политическа сила. Всички разчитаме на вас като екип, за да покажем, че сме номер едно“, е казал кметът на община Стара Загора Живко Тодоров пред кандидатите за народни представители.

/ПП/

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Източник: http://www.bta.bg/ ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon