НАЙ-НОВИ:

(VV) Искаме младите хора да остават в Плевен, да отглеждат деца и да развиват своя град и страната, заявиха от партия „Възраждане“

VV 13:52:31 12-06-2021
PP1352VV.020
Плевен – ПП „Възраждане“ – кандидати

Искаме младите хора да остават в Плевен, да отглеждат деца и да развиват своя град и страната, заявиха от партия „Възраждане“

Плевен, 12 юни /Малин Решовски, БТА/
Искаме младите хора да остават в Плевен, да отглеждат деца и да развиват своя град и страната. Това заяви в пресклуба на БТА в Плевен Данаил Раденцов – областен координатор на ПП „Възраждане“, при представяне на листата на кандидат-депутатите.
Той подчерта, че представляват предимно млади хора, които са останали да живеят в Плевен, създали са семейства и искат да останат в България. Раденцов посочи, че в момента в Плевен инвестициите са оскъдни, а заплатите – ниски, което е причина хората да търсят препитание предимно в чужбина. Според него връзката между местната власт и централната е прекъсната, а туризмът не се развива, въпреки че има голям потенциал. Проблем е липсата на многофункционална зала и модерна инфраструктура за спорт, допълни Раденцов. Плевен е създал световни и олимпийски шампиони, а днес няма децата къде да спортуват, коментира той. И призова имащите право на вот да гласуват за партия „Възраждане“ с номер 11.
Водачът на листата, Ивелин Първанов, разви темата за състоянието на Българската армия и за последния инцидент с боен изтребител. Той посочи, че авиоучилището е било „свито“, а Школата за запасни офицери в Плевен – закрита. Припомни големите удари, както ги нарече, нанесени на икономиката в региона – „БЕТА“ и рафинерията „Плама“. По думите му, нужни са инвестиции за пътна инфраструктура в Северна България, което е условие за идване на големи инвеститори. Първанов се противопостави на плановете „да изчезне българският лев и да влезе страната ни в Еврозоната“. Категоричен е, че за такава стъпка трябва да има референдум. Не трябва да си представяме, че въвеждане на еврото означава благоденствие, каза той. Водачът на листата отбеляза идеите на ПП „Възраждане“ за развитие на военнопромишления комплекс, за опазване на гражданските права и други. Специално подчерта загубите на страната ни, че е забавила построяването на АЕЦ-Белене.

/Видеозапис на пресконференцията е в емисията Пресклуб-архив/.

/ПП/

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Източник: http://www.bta.bg/ ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon