(VV) Разширението на пътя между Пампорово и Асеновград ще допринесе за развитието на туризма, икономиката, транспорта и инфраструктуртата в област Смолян

VV 09:53:31 08-07-2021
RM0952VV.006
ПП МИР – Смолян

Разширението на пътя между Пампорово и Асеновград ще допринесе за развитието на туризма, икономиката, транспорта и инфраструктуртата в област Смолян

image0 (9K)

София, 8 юли /Димитър Абрашев, БТА/
Разширението на пътя между Пампорово и Асеновград ще допринесе за развитието на туризма, икономиката, транспорта и инфраструктурата в област Смолян. Това е заявил водачът на листата на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) за Смолян Ивайло Манджуков на среща с жители от областта.
От партията информират, че заедно с председателя на ПП МИР Симеон Славчев те се срещнали с най-голямата фирма за пътнически превози в областта.
Двамата посетили и стадион „Септември“, където играе местният футболен клуб „Родопа – Смолян“, на който Ивайло Манджуков бил основен спонсор и президент.
„ПП МИР подкрепя желанието на местните жители да видят отново футболния отбор в А-група, с което ще се спомогне за развитието на спорта в общината и областта“, заявил председателят на ПП МИР Симеон Славчев.
„Пътят между Пампорово и Смолян е много тесен и разширението му е един от основните ми приоритети. Това ще допринесе за развитието на туризма, икономиката, транспорта, инфраструктурата в района и цялата област Смолян. Това ще спомогне също така и за по-добра комуникация и интеграцията на смесените региони, а туристическият поток ще се увеличи многократно“, заявил водачът на листата на ПП МИР за Смолян Ивайло Манджуков.
Според него транспортът, инфраструктурата и туризмът са основополагащи за развитието на българската икономика.
Транспортът, инфраструктурата и туризма са основополагащи за развитието на българската икономика и ПП МИР има разработена цялостна стратегия за ефективното им използване. В момента страната ни е естествен транспортен хъб, но тя използва едва 25 на сто от капацитета си. Целта ни е България да се превърне в транспортен хъб на цяла Европа, а това ще открие и много нови работни места“, заявил Ивайло Манджуков.
/РУМ/

Купуването и продаването на гласове са престъпления! Източник: http://www.bta.bg/

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!