Илиян Илиев: ЗА ХОРАТА И БЪЛГАРИТЕ

Снощи по телевизията една представителка на ХОРАТА се вайкаше, че 3 годишното й дете е заснето как смърка кокаин и снимката предизвикала недоволство във Фейсбук.

„- Аз не съм ли ХОРА, бе? – обясняваше любящата майка на 7 деца – Не съм аз. Аз не мога да чета, не мога да пиша… И какво от това, не съм ли ХОРА?“

image0 (9K)

В същото време, група от 15 „ХОРА“ в Раднево, пребиваха 3 българчета, като едното все още е с опасност за живота в болница. Другите две имали само счупена глава, ръце, ребра, но според МВР, не бива да се прави драма от това. И изпрати няколко десетки служители в Махалата, за да пази ХОРАТА от възможно отмъщение на българите.

Защото МВР е институция, която трябва да служи и помага на ХОРАТА. За Българите в МВР не се говори.

ЗА БЪЛГАРИТЕ ИМА КОЙ ДА СЕ ГРИЖИ- Банки, Енерго, ВиК, ЧСИ. И най-вече Правителство, Президент.

И БХК.

Днес пък научихме, че ЕСПЧ / Европейски Съд за Правата на Човека/, за пореден път осъжда България, че премахнала НЕЗАКОННА ПОСТРОЙКА от ЧАСТЕН ИМОТ, с което Българите и Съда, оставили ХОРАТА на улицата. Разбира се, в решението няма и дума за това, че имотът е чужд, че Конституцията на Република България гарантира частната собственост. Защото тези, дето вдигнали къща в нарушение на всички Закони в България са ХОРА. И след това медията, поместила новината, ни обяснява, как още ще съдят България и още присъди ще се сипят върху главите на Българите, защото ХОРАТА имат права, а ние, Българите… Ами ние си имаме ХОРАТА. И задължението да работим и плащаме данъци, осигуровки, отчисления.

Защото ХОРАТА не искат да плащат. Не искат и да работят. Не може хем да си ХОРАТА, хем пък да плащаш или работиш. Неееее…

ЗА РАБОТА И ПЛАЩАНЕ СИ ИМА БЪЛГАРИ.

Защото Българите трябва да са дисциплинирани граждани и Институциите трябва да ги следят, да си плащат всичко. Защото трябва да има за ХОРАТА. Както иска Брюксел.

Както е тръгнало, скоро Медиите ще съобщят, че ХОРАТА са организирали протест пред Парламента, с искане да вдигнат пенсиите и минималните заплати на Българите, за да могат да плащат всичко, което Държавата трябва да дава на ХОРАТА.

Две години откакто разрушиха 53 незаконни постройки в Лозенец. И обещанието за следващите 100 отлежава от 2014. Миналата година не стана, защото се появиха адвокати, които „БЕЗПЛАТНО“ подадоха 60 жалби срещу Общината, че иска да лиши „ХОРАТА“ от правото им на единствен дом. Ама че било парк, ама че нямат право, ама че създават проблеми, ама че са нарушение няколко Закона – това е за Българи, не разваляйте „матерЯла“ на ХОРАТА с тях. Изведнъж се оказва, че няма собственици, когато трябва да се връчат заповедите и наказателните постановления, но има подадени оплаквания от „безплатни адвокати“, които действат от името на тези липсващи собственици.

А Общината седи и се чуди, вместо да командирова един служител с РС, и веднага щом някой подаде жалба против събарянето на незаконен имат, да му връчва наказателните постановления, като признал собствеността.

Алооооо, Общината… Не спете , бе… Иновации трябват, ИНОВАЦИИ… Ето Ви една, даже безплатно. Без да се налага някое НПО от София да Ви я дава срещу скромна сума…

И както е тръгнало, няма да ги бутнат тези следващи 100 къщи, докато Съдът не реши. Ама кой Съд, защото ХОРАТА се съдят в Брюксел, а Българите в Стара Загора. И защото докато ХОРАТА получат правосъдие, ще успеят да си вдигнат ХОРАТА още 500 къщички.

А Българите да изгубят от Банки, Енерго, Парно или ВиК нови 500 апартамента.

Язък за Кмета. Ама какво да се прави. ХОРАТА искат ПРАВОСЪДИЕ, ама истинско, от Брюксел…

А Кметът… Ами Кметът българин бе… Българин… А Българите не са ХОРАТА

Но пък ще им отмъстим на ХОРАТА. Слушайте ме. Няма да оставим нещата така. Ние Българите знаем как да прецакаме всичко – прецакали сме Римска Империя, Византийска, Турска, Руска, Трети Райх… Съсипахме и Съветската Империя. Виждате, как се клати и ще падне всеки момент и Европейската Империя. Казвам Ви, ние Българите сме майстори в прецакването, като почнем от нас си, та до Държавата.

Ще им извъртим страшен номер на ХОРАТА. ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ.

Още едно 20 години и после, ще търсят Българи със свещи, ама няма да намерят нито един. Защото ние знаем как да прецакваме всичко. Включително и ХОРАТА. И като изчезнем, да ги видя аз тогава и ХОРАТА какво ще правят, а и Европейския Съд как ще се оправя с ТЯХ.

Ах, простете, забравих…

След 20 години няма да има Европейски Съд. Нито Европа. ХОРАТА ще трябва да живеят с днешните мигранти, а Съдът… Ами Съдът ще е по ЗАКОНИТЕ НА ШЕРИАТА.

Казах Ви аз, че ще ги прецакаме ХОРАТА.

Защото по тези закони, на Крадеца режат ръцете. А на Убиецът – главата…

И ще има да се разхождат ХОРАТА из Главната на Стара Загора кой без без ръце , кой без глава…

Абе, казах ВИ… Ще ги прецакаме ние, ХОРАТА…

ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ…

(Visited 4 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!