България

Акцентите на ЗАРАТА на 29 декември 2018 година

Банкет с алкохол прелял чашата за хората на Местан в Кърджали

Веднага след Коледа стана ясно, че 30 близки на Местан напускат партията му. Освен Рашит сред напусналите са и хора като Хюсеин Хафъзов, станал известен с фразата си в Народното събрание за “ваканцуването”, и Шабанали Ахмед, който бе топлата връзка с Анкара.

Цветанов пак подпука президента: Аз знам слабостта на г-н Радев към “Грипен”!

“Мога да заявя категорично, че сблъсъкът, който Радев направи спрямо българския парламент, ГЕРБ, премиер, мен персонално, е този интерес, който той има, за да се финализира сделката по начин, по който той смята, че трябва да бъде финализирана, предполож”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на ПГ на партията.

Сидеров: Влизането на НФСБ и ВМРО във властта донесе повече минуси, отколкото плюсове

“Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове, вицепремиерските, донесе повече негативи, отколкото позитиви, защото аз през цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане.” Това каза председателят на ПП „Атака“ Волен Сидеров в ефира на телевизия “Алфа“.

Зверска катастрофа край Елхово! Един загина, трима са ранени

В колата са пътували четирима души – един от от тях е починал, а останалите трима са откарани в Спешното отделение на ямболската болница. Една жена е в по-тежко състояние.

Смениха шефовете на Нова телевизия

Дидие Щосел – главният изпълнителен директор на “Нова Броудкастинг груп”, вече не отговаря пряко за NOVA, а за дигитализацията на групата, съобщиха за “24 часа”служители в медията.

След кървавия ад край Гиза: Египетските власти избиха 40 терористи

Часове след атентата срещу туристически автобус край пирамидите в Гиза властите в Египет отвърнаха по жесток начин срещу терористите. Египетската полиция е ликвидирала 40 терористи при няколко специализирани акции.

Москва забрани вноса на редица украински стоки

“Това е ответна мярка заради санкционните ограничения от страна на Украйна”, уточни в Туитър премиерът на Русия Дмитрий Медведев, подписал постановлението. Според руското правителство Москва може да анулира въвежданите специални икономически мерки, ако Украйна отмени наложените по-рано ограничения, засягащи конкретни руски стоки.

САЩ опразниха два военни склада в Сирия и се изтеглиха от Ирак

В складовете с площ 400 са служили около 50 американски военни. Сега те напускат околия Маликие и преминават в Ирак с наличната техника – ТИР-ове и бронирани джипове „Хамър”. Военното присъствие на САЩ в Сирия, което Вашингтон реши да изтегли, е разположено в 18 бази.

Нострадамус: 2019-та е година на справедливостта, всеки ще си получи заслуженото

Той пише закодирани четиристишия, с които предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред. Спохождан от редица видения за далечното бъдеще, той написва своя най-известен труд “Предсказания” под формата на четиристишия. Ето какво предсказва Нострадамус за предстоящата Нова 2019-та година.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

16 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

един час ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

един час ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

един час ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)