Любопитно

Алена отговаря: Душа не се лекува с криене

Няма как да не ви благодаря за отговора, колкото и да сте крайна. Аз бих се описала още по-крайно… Изясниха ми се много неща, за някои дори не предполагах, за друго почвах да се досещам.

Всеки има тъмна страна, но от размера на моята се изумих. Никога не ми е било така ясно. Колко много хора са „пострадали“ заради мен, това най-много ме терзае.

Искам да излекувам душата си и да изчистя кармата си, но не знам какво ще е достатъчно. Всяко действие има последици и досега не съм го осъзнавала така дълбоко. Разбирам и защо на някои хора им е „дадена“ дарба за нещо… защото нямат такова его и въпреки нещата, които друг е „сътворил“, пак му подават ръка и помагат. Искам да оправя живота си тук, но ако служебно няма промяна, това възможно ли е… Пишете много ясно, но май аз не винаги всичко разбирам. Опитвам се и се придържам към съветите ви. Налудничаво ли е да мисля за дете при тази ситуация, възможно ли е. Ще заслужа ли тази възможност или след моите действия това е невъзможно?

Алена отговаря:

Нали не искаш да престана да ти отговарям и да ти помагам? Поне така предполагам, защото ако целта на писмата ти е да ме ядосаш, това няма как да се случи, но бързо ще приключа с отговорите си и ще те оставя да взимаш решения без съветите ми. Няма как да приема факта, че ти все така упорито се въртиш в омагьосан кръг и не разбираш за какво става дума, какво се случва, отказваш да възприемеш действителността. Криеш се в една изкуствена черупка, за да се защитиш от всички и от самата себе си, вместо да застанеш смело с отворени очи срещу проблемите и да ги решиш.

Откъде измисли твоята тъмна страна, която дори има размер? Нима виждаш полевите си структури и можеш да я определиш?

Не ги виждаш, затова не си създавай сама представи, граничещи с фантазии, които те закотвят в твоя объркан свят и не ти позволяват да направиш крачката към по-доброто си бъдеще. Не си вредила на никого съзнателно, така са се стекли обстоятелствата в живота и този на близките ти в България. Ти самата си решила да се обвържеш с почти непознат човек и да заживееш в друга държава, за да избягаш от неяснотите в живота си, но не си само ти, много хора допускат грешки.

Аз също съм се учила като малка от своите, натоварена и с непосилните за едно дете умения да виждам това, което не разбирам, затова и имам право да съветвам всеки, който иска да чуе и промени към по-добро живота си.

Прави си прошките – ритуала без имена, три пъти в годината.

Прави си през няколко месеца изчистването с яйца, бъди коректна към близките си и започнете да творите неутрална карма, като си простите. А за дете – всяка жена има право да иска дете, но съпругът ти явно не е готов за това, а когато се случи, ще е истинско чудо, което ще те възроди.

Автор: Светлана Тилкова – Алена

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Полицаи и деца заедно в акция на пътя

Подрастващите научиха важни уроци за безопасността си на пътя...

34 минути ago

Бургас отбеляза Летния Никулден с курбан и концерти

На днешния ден рибарите ритуално "отключват" морето...

37 минути ago

В китайски зоопарк: Нямат панди, боядисват кучета „чау чау“

Използвали био бои заради атаки от еколозите...

един час ago

Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира?

Той определя различни правила за двама ви...

един час ago

Габриела Маринова от Берое спечели сребро на световното по карате стил „шотокан“

  Габриела Маринова от IXв клас на СУ "Максим Горки" спечели сребърен медал на Световното…

3 часа ago
image0 (9K)