България

Верея привлече Юлис Обаме Ндонг преди гостуването на Славия

Верея привлече полузащитника Юлис Обаме Ндонг  ,който бе картотекиран и попадна в групата за гостуването срещу Славия в среща от 24 – я кръг на Първа лига. Той е на 25 години и е роден в  Париж, Франция.

Ндонг започва кариерата си в кипърските отбори на Ателос и Ермис Арадипу.През 2016 Обаме става част от отбора на Локомотив ГО и изиграва 20 мача, като прави дебют срещу тима на Лудогорец. След това преминава в Славия.

[ad id=“225664″]

Опитният нападател Георги Андонов се завръща в състава на Верея за гостуването на Славия. Андонов изтърпя наказанието си от една среща и ще започне в титулярния състав за сметка на бразилеца Елиаш.

Треньорът на Верея Благомир Митрев остана доволен от представянето на своите футболисти срещу Пирин , въпреки че не успяха да бият след като гостите на два пъти чистеха топката от голлинията на вратата си.
Славия и Веея водят люта битка за място в топ 6 , а старозагорския тим е с леко предимство от противника си откъм точков актив.

[ad id=“263680″]

Вратарят Даниел Наумов получи повиквателна за младежкия национален отбор, който ще играе квалификация срещу Словения на 27 март от 18,30 часа на стадион Трейс Арена в Стара Загора.

Стефан Стефанов

Recent Posts

Как да накарате момчето да ви хареса?

Вижте някои съвети...

1 минута ago

След негативната реакция: „Търговска Лига“ сменя името на болницата „Мама и аз“

В лечебното заведение няма да има педиатрично отделение...

51 минути ago

Ноле разкара още един треньор

Той обмисля да продължи сам...

един час ago

Стоян Георгиев сам напуснал ПП, имали различни мнения

Нямам място в редиците на тази партия, заяви той...

2 часа ago

Последни сме в ЕС по извънреден труд

Гърция е на първо място...

3 часа ago
image0 (9K)