Любопитно

Взривът в Ливан и разрухата от Уран

Дали събитията, взривът и пожарите в Ливан са „разрухата“, която носи годината на Уран.

Алена отговаря:

Бих могла да отговоря с едно изречение, че Уран, образно казано, руши старото, изживяло времето си, за да отвори път и място на новото, но неговото действие не е свързано с взрив, убил повече от 190 души, ранил близо 7000, оставил без дом над 300 000 и причинил щети за 15 млрд. долара. Все пак се замислих… ами ако има връзка, колкото и невероятно да е, противоречащо и несъвместимо със заложеното от Уран?

Немалко астрологични звездни карти направих, включително и композитни. Изводът ми е категоричен, но да караме поред.

Взривът в Бейрут – мечта за анексия

Първи астрологичен извод: Взривовете на 4 август 2020 г. на пристанището в Бейрут са следствие от исторически предпоставки и развитие на Ливан от средата на 20 век до днес. Разрухата в Ливан не е разруха, свързана с диктатура, режим на управление, корупция или политически боричкания. Случилото се има съвсем различен смисъл.

В исторически план Ливан през последните десетилетия, от една страна, се стреми да не взима страната на размирниците от съседните държави и създадените групировки, които унищожават не само мюсюлмани, а и хора от други вероизповедания. От друга страна, държавата Ливан няма как да се отдели напълно от обвързаността си и религиозните си различия, свързващи я със съседните държави. След създаването на Палестинска държава в Южен Ливан в периода 1973-74 година, когато Ясер Арафат, с когото Съдбата лично ме срещна, намира убежище там, а Палестина се стреми да си осигури място, от което да воюва с Израел, не бива да се забравя, че всякакви терористични атентати и взривове като последния от 4 август са очаквани от неочаквани агресори и от формирования, според които заради географското си положение Бейрут трябва да принадлежи на тях, защото пристанищният град дава допълнителни възможности за атаки и по вода във войните на арабския свят.

На 22 ноември 1943 година е подписана независимостта на Ливан, вече република, свободна от френското господство. Ден на кармична разплата, на колебливост и неувереност заради двете двойки в деня, водещи до трудности, породени от странични фактори, въпреки общата вибрация, орисваща държавата на стабилност и възможност да бъдат постигнати поне до определена граница нормални междудържавни отношения. Кой народ не иска независимост, но денят, в който я получи, денят на раждането на тази независимост, дарява характеристики, някои от които са по-лоши от живота под колониално управление. Колкото и странно да звучи, звездната карта ни казва, че за Ливан получаването на независимост е преждевременно.

Проблемите започват след изтеглянето на френските войски от Ливан през 1946 година. През 1948 година пристигат първите бежанци от Палестина, а през 1967 година идва нова вълна от бежанци, които целят да воюват с Израел от територията на Ливан. Звездната карта, композирана от три карти, е категорична – скритата цел на бежанските вълни е да бъде иззета цялата територия на Ливан в полза на палестинците, които страдат, че си нямат държава, а агресивните планети Марс и Юпитер в аспекти, позволяващи разплата, не са виновни, че е насочена не към правилните територии и хора. Както казах по-горе, принадлежността на тези държави и народи към различни религии е причината за конфликти, дори и невидими за световната общественост, които тлеят под повърхността, докато избухнат в жестока неконтролируема реалност.

Президентът на Ливан Мишел Аун, на 85 години, въпреки че е роден във Водолей, има различни от съвремието разбирания, които не са най-подходящите в тези размирни времена, не само сега, а и от избирането му преди четири години. Заради неговата дата на раждане – 18 февруари 1935 година, заради ината, заложен в Съдбовния му път и последния житейски период, в който е поел поста, допълнен с егоизма му, почти не е способен да си признае пропуските и недоглеждането в управлението на държавата, която е орисана на вражда между поколенията, често подстрекавана от него самия. Човек в постоянен спор със себе си. Разнолик през деня и нощта. Склонен да воюва, особено през нощта, в професионален и в личен план.

За президент е избран на дата на кармична разплата въпреки вибрацията на глобални промени, в негова лична година на ново начало, но и на прибързаност. Месецът му е на Съдбовно подчинение, в ден, позволяващ стабилизация, но в този случай не за държавата, а за него самия, уви, пречеща му съгласно сложната композитна дата да преценява как мирно да осъществява полезни контакти на междудържавно ниво, вместо да воюва за нечия доб­ронамереност, но по неочаквани начини и без гаранции, че ще я получи. Това доказа и взривът на 4 август 2020 година, когато само Франция обеща помощта си, а защо се случи взривът – от немарливост, човешка грешка или изкуственият тор нарочно е взривен, все още е официално неразкрита загадка.

Според планетите взривът е атентат

Стигнахме и до атентата в Бейрут, причинил разрушение и отнел много човешки животи. Неслучайно употребявам думата атентат. Причината за него, без значение дали човешката намеса е вътрешна или външна, е неумението и нежеланието на президента Аун през последните месеци преди атентата да подпише спогодби за сътрудничество във военната област, за да си гарантира охрана на държавната водна територия. Взривът е в Бейрут, най-голямото пристанище на Ливан. Целта е кармична разплата, може да е и от страна на палестинците, които винаги са неудовлетворени от мечтата за мъст над Израел, като опит за инвазия и отнемане на тази територия от Ливан. Звучи като фантастика, но е реална, защото само недогледаното изиск­ване на общата вибрация на деня при астрологичното изчисление на атентата, за да има най-голямо поражение, е попречило разрухата да е необратима и никога повече да не се върне местното население в домовете си… и ето шанс за нов господар, който удобно да си върши пъклените дела. Кармична разплата, свързана с много пари, за да бъдат унищожени максимален брой хора и сгради, а след ужаса и страха на бягащите далеч оттам, слънцето да изгрее и да подари мечтаната власт в друг двор, макар и съседен.

Уран е невинен за взрива

Окончателният извод е, че взривът на бейрутското пристанище и умишлените пожари на 10 и 15 септември нямат нищо общо с Уран. В края на годината на Уран тази разруха позволява нов градеж само ако бъде осъзната причината, която посочих.

Автор: Светлана Тилкова – Алена

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Премиерът Главчев ще инициира среща със здравния министър във вторник

Той посети днес СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев”...

15 минути ago

Един от най-натоварените столични булеварди остава с две ленти

Изненадващите промени в центъра на София покачиха напрежението...

50 минути ago

Градушка колкото орех удари Кърджалийско и Смолянско

Над 20-30 л/кв.м паднаха за час...

един час ago

Австрийската полиция задържа българин, превозвал нелегални мигранти

Мъжът признал, че пътувал до Австрия няколко пъти месечно...

един час ago

МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол

Съставени са 3253 фиша и 801 акта...

2 часа ago

Нов живот за легендарната болница в Радунци, комплексът ще е готов през 2026 г.

Инвеститор ще я възстановява, ще има болнична част и санаториум...

2 часа ago
image0 (9K)