Categories: Дунав мост

Дидо от „Д2“ се трогна от сълзите на участничка във „Фермата“

Като истински джентълмен се прояви вокалистът на „Д2“ Дидо снощи във „Фермата“

Рокаджията спаси от измръзване една от най-красивите, но и инатливи участнички в риалитито – домакинята Аксения, която постоянно забърква скандали. Въпреки че двамата са от конкурентни отбори – той от тима на ветераните „Стари герои“, а тя – от „Нови надежди“, музикантът ѝ се притече на помощ, пише HotArena.net

Дидо се намеси, след като Аксения, която тази седмица е ратай, беше подложена на жестоко унижение. Ядосан, че домакинята от Поморие не сготви навреме супа, фермерът на седмицата Иван реши да я накаже като скри личните вещи, а също одеялото и възглавницата, с които спи в обора. Като разбра за санкцията, Аксения се разтрепери от мъка и безсилие.

Не е мъжко, не е достойно да тормозиш така една жена! Има ли нещо човешко в теб? Всички знаем какъв студ е тук и как се мръзне!“, разплака се тя и пожела поне един силен мъж да се противопостави на Иван.

Сълзите ѝ моментално размекнаха сърцето на Дидо. „Аксения изглежда изключително неподготвена и не на място тук, във фермата. Но вместо да ѝ се помогне да го преодолее, още повече ѝ се кове канчето. Не може да се застрашава и здравето й“, заяви той. Късно вечерта певецът пристигна с одеяло в обора като един рицар от село и зави премръзналата Аксения, а тя едва промълви: „Мерси“, останала без думи от благородния му жест.

https://www.dunavmost.com/====

Arhiv

Share
Published by
Arhiv