Футбол

Димитър Димитров: Постигнахме заслужена победа

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров остана доволен от представянето на играчите си при успеха с 2:0 над Локомотив (Пловдив), но изрази недоволство от съдийските решения в срещата.

“Мисля, че постигнахме заслужена победа. Изиграхме изключително силно първо полувреме. През второто полувреме свалихме нивото, но пак имахме положение. Много съм недоволен от съдийството, беше изключително некоректно и нечестно”, коментира Херо след двубоя. – Доволен съм от победата. Сега можем да мислим за бъдещето, предстоят ни изключително важни мачове, за да завършим в шестицата – това, което сме си поставили като цел”.

“Искаше ми се повече да държим топката, да имаме повече контрол. Много брак имаше през второто полувреме. Преди почивката имахме много положения и можехме да решим мача”, допълни той.

Димитров заяви, че отборът още се сработва след привлечените футболисти през зимата: “Надявам се времето да работи за нас. Взехме 7-8 нови човека, а с толкова много нови хора трудно се стикова организация и тактическа дисциплина. Надявам се с мачовете да трупаме рутина“.

Наставникът говори и следващия двубой в първенство на тима, който е гостуване на ЦСКА-София: „Отиваме с нагласата и самочувствието да се преборим и да търсим максимума в този мач. ЦСКА е доказана марка, доказано силен отбор, но ние отиваме за точки“.

Стефан Стефанов

Share
Published by
Стефан Стефанов

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

2 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

51 минути ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

52 минути ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

58 минути ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)