Любопитно

Иван Ласкин се връща към живота

Иван Ласкин бе изписан от Втора градска болница, където прекара повече от два месеца. Талантливият актьор бе откаран там по спешност в тежко състояние, а лекарите установиха напреднало чернодробно заболяване.

Наложи се тежко и продължително лечение, но за радост, Иван Ласкин вече е в стабилно състояние и най-накрая се е прибрал вкъщи, пише в. „Галерия“, цитиран от Новини.бг.

Актьорът никога не е криел, че често прекалява с алкохола. Злоупотребата със спиртни напитки зачестила, след като Ласкин напусна трупата на Военния театър преди няколко години. Тогава той възропта срещу ръководството на състава, репертоара и дори се усъмни в таланта на повечето от режисьорите.

В знак на солидарност заедно с него си тръгна и жена му Александра Сърчаджиева, която точно тогава изпълняваше повечето от централните роли в хитовите представления на трупата. Алекс постъпи на работа в „Сатирата“, а Ласкин се затвори вкъщи, отдаде се на срещи с приятели, лов и писане, като дори се готвеше да издаде книга с разкази и есета.

Някогашният Васко да Гама от село Рупча тежко понесъл неотдавнашната смърт на баща си. В този момент започнал да търси утеха единствено в чашката, което довело до тежката криза отпреди два месеца. В артгилдията са изумени как Алекс се справя в сложната ситуация и я определят за истинска героиня.

Тя отказа единствено да се включи в репетиции за новото представление в „Сатирата“, но продължава да участва в останалите спектакли. В същото време е водещ в дневниците на „Биг Брадър“ заедно с Азис, а освен това се грижи сама за дъщеря им София, която вече е във втори клас.

Ласкин пък навлиза във втория, не по-лесен етап на алкохола. Лекуващите лекари били категорични, че това е единствената спасителна терапия, която може да върне актьора към нормалния живот.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Новата ваксина срещу коклюш: С по-малко странични ефекти, но и с по-кратък ефект

Според здравният министър е трудно да се каже кога ще бъде пикът от коклюш...

7 минути ago

Великденски маникюр – зайци, яйца и пастелни цветове

Изборът е безкраен, но ние събрахме най-добрите предложения...

19 минути ago

Грациите на СКХГ Импала спечелиха три медала на международен турнир

Възпитаничките на СКХГ Импала се представиха отлично в заключителните стартове на международния турнир по художествена…

един час ago

Балъков стартира с победа начело на Локомотив София

"Железничарите" удариха с 2:0 Хебър в Пазарджик...

един час ago

Родни евродепутати: 2025 година ще е ключова за Шенген и Еврозоната

Андрей Новаков очаква европейските избори да останат в сянката на родните проблеми...

2 часа ago
image0 (9K)