Култура

Лили Иванова попари новогодишно феновете си! Вижте каква кофти изненада им е подготвила

Естрадната прима обяви вчера първите дати на обиколката, която започна през тази година под наслов „за пълноценните мигове на музиката“.

[ad id=“263680″]

Турнето ще продължи на 21 февруари в Пловдив в комплекс „Сила“ и продължава във Варна на 20 март в Двореца на културата и спорта, а третият концерт ще е на 22 март в Русе – зала „Булстрад Арена“. Началото на всички рецитали е от 20 часа, а билетите вече са пуснати в продажба. Още на пръв поглед впечатление прави скокът на цените им – ако за концертите тази година вървяха от 20 до 50 лева за страната и 40-120 лева за София, то за идната пролет са завишени с десетачка. И за трите изяви талонът за вход е от 30 до 60 лв.

[ad id=“225664″]

Това обаче не убегнало на верните й фенове и те веднага реагираха на страницата й във Фейсбук.

„Преди рекламата за концерта не беше ли редно да честитите Коледа на българите?! Само парите ли са водещи при Вас? С неуважение!“, гласи първият коментар под плаката за турнето на Николай Станков, адвокат от София. Две фенки обаче веднага скочиха да я защитават – „27 декември е последният ден на Коледа“ и „Що за елементарно“. Именно нереално високите цени на билетите провалиха концерта на Лили Иванова в Европа.

[ad id=“263680″]

Вечната Амбър на българската естрада тръгна с голямата кошница, но меракът й бе посечен. Феновете й в Милано демонстративно отказаха да си купят билет за концерта й и повлякоха крак в цяла Европа. Макар в Мадрид и Берлин цените да са по-ниски, талоните стояха до последно е сайтовете за продажба. Туроператор организира екскурзии за изявите й, но признаха, че интересът е нулев и така Иванова отмени всички концерти в Европа без да дава обяснение защо. По този начин разгневи малкото фенове, които са си купили талони, защото са резервирали самолети и хотели, а там няма кой да им възстанови парите.

http://BNews.bg

Иван Дарийков

Share
Published by
Иван Дарийков

Recent Posts

Пламна къщата на Иван Гешов в центъра на София

Няма пострадали, огънят е тръгнал от мазе...

2 минути ago

Забравена тенджера предизвика пожар, почина жена

Дъщеря й също е вдиша от отровните пари...

4 минути ago

Розоберът подрани с месец, реколтата обаче е добра

Розовите градини намаляват, на младите не им се занимава...

11 минути ago

Чалга звездата Роксана води две листи на Радостин Василев

Ще се бори за интеграцията на ромите...

12 минути ago

Радан Кънев: Ще има вълна вдясно на евровота

Крайните десници ще останат критично малцинство, смята евродепутатът...

44 минути ago

Пламна изоставена сграда в центъра на София

Няма пострадали, огънят е тръгнал от мазе...

50 минути ago
image0 (9K)