Лили Иванова попари новогодишно феновете си! Вижте каква кофти изненада им е подготвила

Естрадната прима обяви вчера първите дати на обиколката, която започна през тази година под наслов „за пълноценните мигове на музиката“.

[ad id=“263680″]

Турнето ще продължи на 21 февруари в Пловдив в комплекс „Сила“ и продължава във Варна на 20 март в Двореца на културата и спорта, а третият концерт ще е на 22 март в Русе – зала „Булстрад Арена“. Началото на всички рецитали е от 20 часа, а билетите вече са пуснати в продажба. Още на пръв поглед впечатление прави скокът на цените им – ако за концертите тази година вървяха от 20 до 50 лева за страната и 40-120 лева за София, то за идната пролет са завишени с десетачка. И за трите изяви талонът за вход е от 30 до 60 лв.

[ad id=“225664″]

Това обаче не убегнало на верните й фенове и те веднага реагираха на страницата й във Фейсбук.

„Преди рекламата за концерта не беше ли редно да честитите Коледа на българите?! Само парите ли са водещи при Вас? С неуважение!“, гласи първият коментар под плаката за турнето на Николай Станков, адвокат от София. Две фенки обаче веднага скочиха да я защитават – „27 декември е последният ден на Коледа“ и „Що за елементарно“. Именно нереално високите цени на билетите провалиха концерта на Лили Иванова в Европа.

[ad id=“263680″]

Вечната Амбър на българската естрада тръгна с голямата кошница, но меракът й бе посечен. Феновете й в Милано демонстративно отказаха да си купят билет за концерта й и повлякоха крак в цяла Европа. Макар в Мадрид и Берлин цените да са по-ниски, талоните стояха до последно е сайтовете за продажба. Туроператор организира екскурзии за изявите й, но признаха, че интересът е нулев и така Иванова отмени всички концерти в Европа без да дава обяснение защо. По този начин разгневи малкото фенове, които са си купили талони, защото са резервирали самолети и хотели, а там няма кой да им възстанови парите.

http://BNews.bg


image0 (9K)