Любопитно

На Лора Крумова не ѝ стигат 3 бона заплата при Цитиридис

Бившата водеща Лора Крумова направи пореден телевизионен трансфер в кариерата си. От скоро журналистката отново е в екипа на бТВ, но този път няма да се показва на екран, а ще бъде заместник главен редактор на „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Крумова обаче далеч не лети в облаците от щастие от настоящата си работа. Като журналист с дългогодишен опит тя смятала, че заслужава да заема по-висока позиция, както и да получава по-добро възнаграждение.

Според запознато в момента Лора се разписва срещу 3 бона на месец, което е доста малка сума за известно телевизионно лице като нея. От бТВ обаче ясно й показали, че няма как да се надява на повече, поне засега. В момента телевизиите масово свиват бюджетите и намаляват екипите си заради пандемията от коронавируса.

Самото вечерно шоу на Цитиридис също пострада и вече се излъчва четири пъти седмично вместо пет. Това също било сред доводите на шефовете да не предложат по-висока заплата на Крумова. Тежката ситуация пък я принудила да приеме условията. От началото на годината тя е без доходи след като напусна Нова ТВ. Крумова за последно се яви в ефира на частната медия преди две години, след което излезе по майчинство и роди второто си дете.

Лора е сред журналистите, които най-често прескачат между двете частни медии. Кариерата й стартира в Канал 3, а от 2000 година е част от екипа на Нова ТВ, където за известно време водеше сутрешния блок. През 2010 тя изненадващо премина в бТВ, а пет години по-късно реши да се върне при конкуренцията.

Там тя стартира предването си „Комбина“ с Галя Щърбева, но то не се задържа дълго в ефира. За кратко Крумова водеше неделното издание на „Събуди се“, докато не забременя и излезе по майчинство. Част от колегите й в бТВ не са особено щастливи от поредното й заверъщане в медията, точно заради честите смени на работното й място.

Повечето се опасяват, че сега Лора ще се опита да лобира и за приятелката си Галя Щърбева, след като тя беше свалена от ефира на Нова заради свиването на бюджетите в медията, пише Галерия.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

17 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

един час ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

един час ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

един час ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)