Стара Загора

На коктейл от амфетамин, метамфетамин и канабис един си кара по „Гурко“, други превозват марихуана…

35-годишен мъж в 00.40 ч. днес в гр. Стара Загора, на ул. „Ген. Гурко“, е управлявал лек автомобил „Лексус“ под въздействието на наркотични вещества. Други пък превозвали марихуана в двигателния отсек на „Мерцедес“

На 24.11.2020 г. във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.3 от НК срещу 35-годишен мъж, затова че в 00.40 ч. на същата дата, в гр. Стара Загора, на ул. „Ген. Гурко“, е управлявал лек автомобил „Лексус“ под въздействието на наркотични вещества – амфетамин, метамфетамин и канабис, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

На 18.10.2020 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция за пресичане и разкриване на престъпления, свързани с наркотични вещества. В хода на операцията в с. Бъдеще, общ. Стара Загора, са задържани двама мъже, на 30 и на 55 години, които са се предвижвали с л.а. “Мерцедес”.
При извършените на място процесуално-следствени действия в 30-годишния мъж са намерени и са иззети две полиетиленови топчета, сгънати по специален начин, съдържащи суха тревиста маса – марихуана, общо 0,90 гр. Във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.354а, ал.3, т.1 от НК.
В двигателния отсег на автомобила е намерен и е иззет полиетиленов плик, съдържащ суха зелена тревиста маса, за която след извършена експертиза е установено, че е наркотично вещество – марихуана, 607,90 грама. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354а, ал.3, т.1 от НК. Лицата са задържани за срок до 24 часа.

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Арсенал направи още една крачка към титлата

Размаза Борнемут с 3:0...

8 минути ago

Маникюр за пролетта – флорални идеи за красиви нокти

Разцъфнете в най-хубавия сезон от годината...

22 минути ago

Ваня Григорова: Нито лявото, нито синдикалното могат едно без друго

За мен е важно връщането към корените, заяви тя...

59 минути ago

Стилияна Николова спечели златен медал в многобоя при жените на Европейската купа по художествена гимнастика

Стилияна Николова спечели златен медал в многобоя при жените на Европейската купа по художествена гимнастика…

един час ago

7 неща, които изграждат добрата връзка между родител и дете

Отделяйте време за „малките“ моменти...

2 часа ago
image0 (9K)