Любопитно

Новият живот на Чарли Шийн

Чарли Шийн говори открито за новия си живот на трезвеник в ексклузивно интервю за DailyMailTV.

Той сподели, че се чувства „невероятно“, а здравето му е „по-добро от всякога“, след като отбеляза, че през декември 2018 г. е направил една година като трезвеник .

Преди 12 месеца 53-годишният Шийн категорично е променил живота си, като изхвърля от живота си алкохола, наркотиците и купоните. Към днешна дата си ляга до 21:00 часа, а времето си прекарва в работа, здравословно хранене, четене на сценарии и гледане на новините.

Чарли Шийн е взел  категорично решение през декември 2017-а, да направи кардинална промяна в живота си, защото се уморил от объркания си живот.

Шийн признава: „Всяка вечер започваше с добри намерения, но винаги завършваше с достойни хора, които трябва да почистят бъркотията ми. Беше ми омръзнало да се извинявам за неща, които не си спомнях.“

В ексклузивното интервю звездата се заклева никога повече да не се приближава до порно актриси. Освен това Чарли се надява да съживи успешната си допреди няколко години филмова и телевизионна кариера.

По едно време Шийн беше станал по-известен с любовта си към купоните, алкохола, леките жени и наркотиците, отколкото с актьорската си работа.

През 2012 г. той беше диагностициран с ХИВ – шокиращо разкритие, което той направи пред водещия Мат Лауер три години по-късно – през 2015 г.

Чарли признава, че все още не може да се отърве от пушенето, но работи и по този въпрос. Той казва, че близките му са изумени от неговата трансформация.

„Вече не прекъсвам хората. Не губя неща. Много съм точен. И децата ми наистина виждат този супер надежден човек. Те просто могат да зависят от мен вече и дори мога да стана техен шофьор за деня. Днес те имат най-добрата версия на баща си.“

Шийн има дъщеря Касандра на 34 години от Паула Профит, две дъщери – Сам (14) и Лола (13) от брака си с Денис Ричардс и близнаци-синове – Боб и Макс (9) от бившата си съпруга Брук Мюлер.

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

„Боташ“ е готова да преразгледа енергийното споразумение

Двамата министри се обединиха за съвместно сътрудничство...

12 минути ago

Хамас показа двама заложници

Пуснаха видеозапис...

20 минути ago

Габриела Наплатанова застава начело на СЕМ

Мандатът е за 6 месеца...

21 минути ago

България и Турция продължаватдебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

24 минути ago

Костов намекна за оставка, ще решават с ръководството

Ако има нужда от треньорска смяна, ще е направим, заяви той...

един час ago

Костадин Ангелов: Рано е да говорим за коалиции

Зрелите формации говорятслед изборите...

2 часа ago
image0 (9K)