ИЗБРАНИ

Подробности от Стара Загора за намушканото във влака момиче

Виктория все още е в университетска болница, днес се очаква да ѝ се направят още операции. Това заяви в ефира на Нова телевизия д-р Георги Арабаджиев във връзка с намушканото 21-годишно момиче Виктория.

„Момичето имаше и сериозна психическа травма. Тази сутрин е добре, в стабилно състояние, чувства се много по-комфортно от вчера“, заяви той.   „Има 4 наранявания – едното е на главата, но не прониква до мозъка, другото е в гръдния кош – острието е проникнало между ребрата, има наранявания на дясно бедро и порезна рана на дланта и увредени сухожилия. Всички удари са нанесени с остър предмет“, каза още доктор Арабаджиев.

Намушкано момиче във влака

Случаят коментира и старши комисар Стоян Стоянов – директор на полицията в Стара Загора: „Задържали сме извършителят. Гражданин, който е бил в същия вагон е видял какво се случва, намесил се е и е задържал виновника“, каза той.    „В купето са били само извършителят и потърпевшата. Тепърва се извършват действия за разследване на всички обстоятелства за случая“, заяви още Стоянов.

Окръжният прокурор Дичо Атанасов пък заяви, че виновникът е освидетелстван и настанен в психиатрично заведение: „С оглед на неговото моментно психично състояние е освидетелстван и настанен в психиатрично заведение. Той към този момент не е привлечен към наказателна отговорност“, заяви той.  „По случая е образувано досъдебно производство. Ако лицето се окаже вменяемо, ще бъде привлечено към наказателна отговорност. Към момента е образувано досъдебно производство за опит за убийство срещу неизвестен извършител“, завърши Атанасов.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Грациите на СКХГ Импала спечелиха три медала на международен турнир

Възпитаничките на СКХГ Импала се представиха отлично в заключителните стартове на международния турнир по художествена…

21 минути ago

Балъков стартира с победа начело на Локомотив София

"Железничарите" удариха с 2:0 Хебър в Пазарджик...

28 минути ago

Родни евродепутати: 2025 година ще е ключова за Шенген и Еврозоната

Андрей Новаков очаква европейските избори да останат в сянката на родните проблеми...

2 часа ago

Креатин – трябва ли да го пиете и за какво ви е нужна тази добавка?

Ако тренирате редовно и особено ако сте над 40 - това е чудесна добавка!...

2 часа ago

За ден МВР установи 29 пияни и 6 дрогирани зад волана

Извършен е контрол на 11 632 водачи и пътници...

2 часа ago
image0 (9K)