Крими новини

Скандал и последвал бой завършиха с трима в болница – мъж и жена са с черепно-мозъчни травми

Скандал и последвал бой завършиха с трима в болница – мъж и жена са с черепно-мозъчни травми. жената е пребита с кол, мъжът е получил удар с брадва, третият наранен е с леки травми

На 10 ноември, в 15:40 часа, в РУ – Казанлък е получено съобщение за сбиване в с. Шейново, общ. Казанлък. На място е установено, че около 15:30 ч. в частен имот с. Шейново, е възникнал скандал между групи лица от две семейства. Скандалът е прераснал в сбиване, при което 44-годишен мъж е нанесъл множество удари с кол и с крака в областта на главата и тялото на 48-годишна жена, а самият той е бил ударен с брадва в главата от 28-годишен мъж. В сбиването е пострадал и друг мъж, на 53години.

В УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота, са настанени за лечение 48-годишната жена и 44-годишният мъж, които са получили черепно-мозъчни травми, а 53-годишният мъж е настанен в МБАЛ – Казанлък с фрактури на пръст и на дланта на дясната ръка.

За срок до 24 ч. в РУ – Казанлък са задържани трима мъже – на 24 г., на 22 г. и на 28 г., всички от с. Шейново. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 от НК и са уведомени ОП – Стара Загора и РП – Казанлък. Работата по случая продължава.

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

3 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

52 минути ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

53 минути ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

59 минути ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)