Крими новини

Спецакция за наркотици в Стара Загора

На 13.04.2018 г. в гр. Стара Загора от служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ е проведена специализирана полицейска за пресичане, разкриване и документиране на престъпления, свързани с държане и разпространение на наркотични вещества.

[ad id=“225664″]

Около 18.30 часа на същата дата, на кръстовището на бул. „Славянски“ и ул. „Одринска епопея“ са задържани двама мъжа, на 25 г. и на 28 г., от гр. Стара Загора.

При извършените процесуално-следствени действия са намерени и иззети 0,63 гр. метамфетамин. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК. Около 19.30 ч., на ул. „Генерал Гурко“, е задържан 26-годишен мъж от гр. Стара Загора, в който са намерени и иззети 0,16 гр. метамфетамин и 0,18 гр. марихуана.

[ad id=“263680″]

Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.354а, ал. 3 от НК. Трите лица са задържани за срок до 24 часа, като в последствие на 25-годишния мъж с постановление на РП – Стара Загора е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Около 22.20 ч., на бул. „Св. Патриарх Евтимий“, е задържан 28-годишен мъж от гр. Стара Загора. При извършени процесуално-следствени действия в дома му са намерени и иззети вещи със следови количества метамфетамин по тях. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.354а, ал.1 от НК.

[ad id=“237001″]

Лицето първоначално е задържано за срок до 24 часа, а в последствие с постановление на РП – Стара Загора му е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.

Arhiv

Recent Posts

Светлана Каменова е европейски шампион по бокс

Чуканова спечели сребро...

20 минути ago

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

един час ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

един час ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

един час ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

един час ago
image0 (9K)