Стара Загора

Старозагорка организира набиране на хранителни продукти за възрастни хора

Десислава Даковска от Стара Загора организира благотворителна кампания за набиране на хранителни продукти, които да бъдат дарени на възрастни хора в нужда.

Идеята

Да се подари храна за празника на пенсионери в нужда от града и околните населени места. Да направим колкото се може повече хора щастливи, макар и за миг, за празника. Повярвайте ми, те ще са безкрайно щастливи! Повярвайте ми, виждала съм тези хора, те нямат физическа възможност или условия да си приготвят каквото и да било – казва в своя апел Даковска.

Условията

Всеки, който желае, може да участва с ПАКЕТИРАНА храна. Това е важно условие! Подходящи са консерви и продукти, готови за консумация. Приема се само и единствено храна. Парични средства в брой, по банков път или по какъвто и да било друг начин не се приемат!

Защо точно пенсионери?

Защото смятам, че сме им крайно задължени. Много хора знаят какво е да си отгледан от баба и дядо и че така, както те са се грижили за нас, никой друг не може. За жалост много такива хора са оставени на произвола на съдбата и някой, някъде е забравил за грижите положени от тях. Нека да им се отблагодарим! – е емоционалният призив на организаторката.

Редът

Храните може да бъдат събирани лично от Даковска, или предавани в удобен пункт в центъра на града. Желателно е да бъдат закупени непосредствено преди събитието.
Всеки, който желае да помогне и да дари усмивка на човек в нужда, нека се свърже с Десислава Даковска тук или на телефон: 0895430330
Храната ще бъде събирана до 21.12.2020г!

Красимира Янкова

Recent Posts