Categories: Спорт

Старозагорските гимнастички спечелиха Златната купа, Десислава Тодорова с три златни медала (СНИМКИ)

На Републиканското лично-отборно първенство и шампионат на уреди , провело се от 5-9.07.2016 в зала Армеец София, старозагорският клуб „Спортна гимнастика се завърна със една златна отборна титла при кадетки, бронзова отборна титла при девойки младша, четвърти при момичета младша. Десислава Тодорова спечели шампионската титла в многобоя при кадетки и три златни медала в шампионатите на прескок, успоредка и земна гимнастика.
И след спечелената “ Купа Р. България “ , Десислава Тодорова спечели Републиканската шампионска титла в многобоя при кадетки и три златни медала в шампионатите на прескок, успоредка и земна гимнастика. Двойна победителка в държавните първенства за 2016 година.

Нейната съотборничка Радост Колева грабна златния медал в шампионата на греда и бронзов медал ма смесена успоредка, четвърта на на земя. Старозагорските гимнастички спечелиха златните медали в шампионатите на всички уреди . Стилияна Бижева е със две седми места на прескок и греда и пета на успоредка. При момичета старша Полина Вангелова и Самуела Балева участваха шампионатите на греда и успоредка и прескок и се наредиха сред осемте най- добри на тези уреди.

При най- малките се изяви Ани Недева , която участва в четири шампионата на отделните уреди и се нареди сред най добрите в нейната възраст .

Това представяне на клуба и завоювани класирания и републикански титли е заслужено признание за старозагорската гимнастическа школа и труда на гимнастички и треньори .

Чудесен финал преди лятната почивка за старозагорската спортна гимнастика и достойно представяне във всички възрасти, сподели старши треньора Ирина Руняшка

[ad id=“105987″]

Стефан Стефанов

Recent Posts

Кои качества силният пол намира за атрактивни?

Зрялата жена не е дребнава и не прави драми...

7 часа ago

Зодиите, които сдържат сълзите си

Не искат да изглеждат слаби...

8 часа ago

Румен Христов ще води листата на ГЕРБ – СДС в Монтана

Велизар Енчев води листата на "БСП за България" там...

9 часа ago

МВнР: Българите в Грузия да избягват големи събирания

При нужда да се обръщат към българското представителство в Тбилиси...

10 часа ago

В с. Балканци замесват козунаците по рецепти от майки и баби

Традиционно е козуначеното руло с богата плънка...

10 часа ago
image0 (9K)